Rijkaard çıkmazda

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2009 Güncelleme 24 Ekim 2009, 14:00

İÇİNDEKİLER

1- Nonda çok formda. Fakat Baros'tan da vazgeçemiyor.
2- Arda 11'e dönüyor. Elano mu yedek kalacak, Kewell mı?
3- M.Topal stoperde çok iyi oynadı. Ama Gökhan da çok tecrübeli


DERBİ MAÇIN SONUCU NE OLUR? ANKET İÇİN TIKLAYINIZ...


Pazar günü Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşılaşacak olan Galatasaray'da tek düşünce galibiyet... Dinamo Bükreş maçında sahaya farklı bir 11 süren teknik direktör Rijkaard'ın kafası sergilenen performans sonrasında iyice karıştı. Rumen ekibine iki gol atan Nonda'nın performansından çok etkilenen Hollandalı hoca, Milan Baros'tan da bir türlü vazgeçemiyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


SON İDMANDA KARARINI VERECEK

Rijkaard'ın savunma arkasına yaptığı koşular nedeniyle Baros'a daha sıcak baktığı fakat bu konudaki kararını bugünkü idman sonrasında vereceği öğrenildi. Dinamo maçında dinlendirdiği Arda'yı derbide sahaya sürecek olan tecrübeli teknik adam, orta alandan kimi keseceğine de karar veremedi. Hem Kewell hem de Elano'nun iyi futbolu, Rijkaard'ın işini daha da zorlaştırıyor.

TOPAL KAFALARI KARIŞTIRDI

Derbide Servet'in partnerinin kim olacağı da Rijkaard'ın kararsızlık yaşadığı konulardan birisi. Dinamo maçında stoper oynayan Mehmet Topal'ın iyi performans göstermesi kafa karıştırdı. Fakat Hollandalı hocanın tercihini daha tecrübeli Gökhan'dan yana kullanması bekleniyor. Rijkaard'ın ayrıca Barış'ı da orta alanda kullanıp daha defansif bir takım tercih edebileceği belirtiliyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

HAKAN BALTA YARIN SAHADA
Sakatlığı nedeniyle Dinamo Bükreş maçında forma giyemeyen Hakan Balta dünkü idmanda takımla birlikte çalıştı. Sakatlığı tamamen geçen tecrübeli yıldız, yarınki derbide ilk 11'de oynayacak. Genç Caner ise kulübeye geri dönecek. Dün yine düz koşu yapmakla yetinen Emre Aşık derbide de takımdaki yerini alamayacak.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ
G.Saray'ın başarılı futbolcusu Sabri Sarıoğlu, GS TV'ye F.Bahçe maçı ile ilgili iddialı açıklamalar yaptı. İki takım arasındaki maçların hep heyecanlı geçtiğine dikkat çeken Sabri "Kadıköy'e galibiyete gideceğiz. İyi oynayıp, oyun disiplininden kopmayarak maçı kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...