Fırtına geri döndü

Ligde bir maçta 2 gol bile yemeyen Rumen ekibinin filelerini 4 kez havalandıran Sarı-Kırmızılılar, sezon başındaki futbolundan esintiler sundu. Cimbom pazar günkü derbi için Fenerbahçe'ye de mesaj yolladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2009 Güncelleme 23 Ekim 2009, 10:25

İÇİNDEKİLER

MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYIN

Cimbom hayata geri döndü. Sezona fırtına gibi başlayan, ligde ve Avrupa'da yoluna emin adımlarla ilerleyen G.Saray önce Eskişehir beraberliği ardından Ankaragücü yenilgileriyle sarsıntı yaşamıştı. Cimbom bu süreçte Avrupa Ligi'nde de S. Graz takımıyla berabere kalarak ağır bir yara almıştı. Bu kötü dönem sonrası herkes, "Acaba başarılar bir rastlantı mıydı?" diye sorarken Galatasaray son 2 maçta küllerinden doğdu.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

SEZON BAŞINDAKİ GİBİ
Trabzon'u 4-3 yenen Sarı-Kırmızılı takım dün de Dinamo'yu devirerek eski günlerine döndüğünün müjdesini verdi. Galatasaray son 2 resmi karşılaşmada 8 gol atarken sezon başındaki golcü kimliğine de yeniden dönmüş oldu. Trabzon ve Dinamo virajlarını kazasız atlatmayı başaran Sarı- Kırmızılılar Fenerbahçe ile oynanacak zorlu derbi öncesi de hem moral buldu, hem özgüvenini kazandı.

OZ BÜYÜCÜ NÖBETTE
G.Saraylı taraftarların Oz büyücüsü lakabını taktığı Kewell, Trabzon maçından önce 6 maçta gol atamamıştı. Trabzon maçında gol orucunu bozan Avustralyalı, dün attığı golle bu sezon resmi maçlarda 7. golüne ulaştı.

18 MAÇTA 51 GOL!
Frank Rijkaard yönetiminde müthiş bir hücum gücüne kavuşan Galatasaray bu sezon oynadığı 18 maçta tam tam 51 gol atarak inanılmaz bir istatistiğe imza attı. Sarı-Kırmızılılar'da Nonda 12, Baros 10, Kewell ise 7 golle en skorer isimler oldu.

ELANO, ALEX'E ÇOK KIRGIN!
Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Elano, Dinamo Bükreş karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Her geçen gün takıma daha çok adapte olduğunu vurgulayan Elano, Fenerbahçe'deki Brezilyalı oyuncularla ilgili olarak, "Alex nedense beni geldiğinden beri hiç aramadı. Carlos'la ise görüşüyoruz. Çok önemli bir derbi. Bu tür maçlarda her futbolcu oynamak ister" ifadesini kullandı.

MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYIN