Samandıra revire döndü

Sakatlıklarla boğuşan Fener'de dün de Semih, Emre ve Özer sakatlandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2009 Güncelleme 21 Ekim 2009, 11:26

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Steaua Bükreş maçı hazırlıklarını dün akşam Samandıra Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Koşu ve koordinasyon çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yapan Sarı-Lacivertliler'de sağ ayak bileğine darbe alan Özer idmanı tamamlayamadı...

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

OYNAYABİLECEKLER
Ardından bu kez Emre yaptığı ters hareketin ardından belini tutarak yerde kaldı. Saha kenarında egzersiz yaptırılan Emre idmana güçlüklü devam etti. Sağ ayak bileğinde sorun oluşan Semih de buz tedavisi yaptırıp maçı yarım bıraktı. Üç futbolcunun yarınki maçta oynayabilecekleri bugün Romanya'ya gidecek olan kafilede yer alacakları bildirildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


ALEX OYNAMIYOR
F.Bahçe'de yarınki UEFA Ligi'ndeki kritik Steaua Bükreş maçı öncesi 3 şok birden yaşandı. En büyük hayal kırıklığı ise adalesindeki şişlik ve sertlik düzelmeyen Alex oldu... Oynayabilir umudu beslenen Brezilyalı futbolcunun yanı sıra tedavileri süren Lugano ve Güiza, maç kadrosundan çıkarıldı. Üç futbolcu bugün Romanya'ya gidecek kafilede yeralmayacak. Bu sabah 3 oyuncu özel bir idmana tabi tutulacak.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

VENE VIDI VICI
İdman öncesi Daum, oyuncularla kısa bir toplantı yapıp "Şimdi sizden yeni bir seriye başlamanızı bekliyorum. Buna da Bükreş'te başlayalım" dedi. Antröner Koch ise bildik motivasyonlarından birini yaptı. Koch, oyunculara "Ne düşünüyorsunuz diye sordu. Futbolcular da hep bir ağızdan "Vene, Vidi, Vici" (Geldim, Gördüm, Yendim) diye bağırdı.

LUGANO DERBİYE HAZIR!
Teknik Direktör Christoph Daum'un özel bir görüşme yaptığı Uruguaylı stoper Diego Lugano'dan sevindirici haber geldi. Riske edilmeyerek S. Bükreş maçı kadrosundan çıkarılan Uruguaylı yıldızın, Alman hocaya "Romanya'da bensiz de kazanabilirsiniz. Ancak G.Saray maçında sahada olacağım. Sakatlığım am düzelmese bile risk alıp sahaya çıkmak istiyorum" dediği öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


ALİ ŞEN'İN UMUDU AZ
Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, pazar günü oynanacak dev derbi öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı. Şen, "Fenerbahçe elbet birgün yenilecekti. Ama bunun bir derbi maçı öncesine gelmesi hiç de iyi olmadı. Bu nedenle çok mutlu değilim" diye konuştu.

EN İYİ FORVET EN İYİ SAVUNMA
Buna rağmen Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki üstünlüğüne de dikkat çeken Ali Şen şöyle konuştu: "Pazar akşamı Türkiye'nin en iyi forvetine sahip, ancak savunması en kötü takımla kötü forvete sahip en iyi savunması olan takım mücadele edecek"

AVRUPA MAÇI FARKLI OLUR
Fener'in milli yıldızı Kazım, G.Antep maçını geride bıraktıklarını söyledi. Kazım "Antep'te takım olarak iyi değildik. Bunu Bükreş'te telafi edeceğiz. Avrupa maçlarının havası çok farklı olur" dedi.