Arda Turan'ı 'şok'a sokan soru!

Polat, törende genç kaptana "Gece kaçta yattın?" diye hesap sordu... Arda da, '02.00' yanıtını verince Başkan, "Zaten gözlerinden belli oluyor. Bugünlerde seni çok agresif görüyorum" diyerek genç yıldıza uyarıda bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2009 Güncelleme 21 Ekim 2009, 11:23

İÇİNDEKİLER

Adnan Polat, Futbol Akademisi Hizmet Binası'nın açılış töreninde yanına gelen Arda'ya şakayla karışık takıldı. Polat, genç kaptana "Dün gece kaçta yattın sen?" diye sordu. Arda da '02.00' deyince Polat, "Gözlerinden belli oluyor" diyerek oyuncusuna takıldı. Polat, Trabzon maçında agresif hareketler sergileyen Arda'ya "Bugünlerde seni sinirli görüyorum" diye sorunca genç yıldız da, "Maçlara çok iyi konsantre oluyoruz. Kazanmak için herşeyi yapıyoruz. Ondandır" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

DİNAMO MAÇINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Adnan Polat, ayrıca Arda'ya "Kıyafetini beğenmedim, imaj danışmanını değiştir" diyerek çok sevdiği oyuncusuyla yine uğraştı. Yarınki Dinamo Bükreş maçıyla ilgili de konuşan Başkan, "Bizim için en önemli maç Avrupa maçlarıdır. Biz şu anda Dinamo Bükreş maçını düşünüyoruz. O maç bitsin Fenerbahçe maçını düşünecek çok zamanımız olacak. Şimdi gruptan lider çıkmak için kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

ONUN GİBİSİ GELMEZ
Dünkü açılışta hazır bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, alt yapıya önem verilmesi gerektiğini belirterek, "Böyle hizmetleri alt yapı için çok önemli. Arda gibi futbolcuların yetişmesi zor" diyerek genç kaptanına övgüler yağdırdı.

RUMENLER İDDİAL GELİYOR!
Galatasaray'ın yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Ali Sami Yen Stadı'nda karşılaşacağı rakibi Dinamo Bükreş, bugün İstanbul'a geliyor. Saat 12.20'de özel uçakla Sabiha Gökçen Havaalanı'na inecek olan Romen takımı çok iddialı. Dinamo'nun hocası Mircea Rednic, Galatasaray'ın gücünün farkında olduklarını belirterek, "Biz İstanbul'dan puanla dönmek istiyoruz. Bunu başaracak güç de bizde var" diyerek iddiasını ortaya koydu.

ÖNCELİĞİMİZ BÜKREŞ MAÇI
Trabzonspor maçında hafif sakatlık geçiren Servet Çetin, durumunun iyi olduğunu ifade ederek, "Yarınki Dinamo Kiev maçında sahadayım. Kendimi çok iyi hissediyorum. Önceliğimiz tabii ki de Avrupa Ligi maçı. Biz bu sene bu UEFA Kupası'nı kupayı Türkiye'ye getirmek istiyoruz. Bütün konsantrasyonumuz bu yönde" diye konuştu.

GÖKHAN ZAN'DAN ÖZ ELEŞTİRİ

Sakatlıktan yeni çıkan ve yavaş yavaş form tutmaya başlayan Gökhan Zan ise, Trabzonspor'dan yedikleri 3 gol için öz eleştiri getirerek, "Yediğimiz 3 gol bize yakışmadı. Basit hatalar yaptık. Umarım böyle hataları bir daha tekrarlamayız" dedi.

G.SARAY İSTANBUL'UN HAVASINA BENZİYOR!
Dünkü açıklamalarıyla gündeme damgasını vuran Başkan Adnan Polat, G.Saray'ı da İstanbul'un havasına benzetti!.. Polat "Oynadığımız futbol İstanbul'un havası gibi değişken... Bu da bazı maçlarda stres yaşamamıza neden oluyor" dedi. G.Saray Başkanı ayrıca "Kimse kendini şampiyon ilan etmesin daha önümüzde 25 hafta var" diye konuştu.