Bana acil golcü lazım

Güiza ve Semih'ten beklediği verimi alamadığını belirten Alman hoca, "Ara transferde 2 forvet transferinin gerçekleşmesini istiyorum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2009 Güncelleme 21 Ekim 2009, 17:58

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un, Gaziantepspor yenilgisinin hemen ardından Başkan Aziz Yıldırım ve Sportif Direktör Aykut Kocaman ile bir toplantı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Toplantıya girmeden önce oldukça gergin olduğu bildirilen Alman teknik adam Daum'un ligin geride kalan 9 haftasında Güiza ve Semih'ten beklediği verimi tam olarak alamadığını söylediği, ara transferde en az 1, mümkünse 2 forvet transferinin yapılmasını istediği öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

DAUM TRANSFER İÇİN SÖZ ALDI

Daum'u dikkatle dinleyen Başkan Aziz Yıldırım ve Sportif Direktör Aykut Kocaman, Daum'un isteklerinin yerine getirileceğini söylediği ifade edildi. Transfer sözünü alan Alman teknik adamın toplantıyı rahatlamış olarak terkettiği de gelen haberler arasında. Daum'un ısrarla takımında görmek istediği Bayern Münih'in İtalyan golcüsü Luca Toni ile ilgili olarak girişimlerin hızlandırılması ve Sercan Yıldırım için Bursaspor ile temaslara yeniden başlanması kararı alındı. Transferler için maddi kaynağın da hazır olduğu öğrenildi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

SERCAN İÇİN 4 MİLYON € KASADA
Fenerbahçe'ye transferi son anda gerçekleşmeyen Sercan Yıldırım'ın ocak ayında Sarı-Lacivertli kulübe imza atmasının çok yüksek bir ihtimal olduğu bildirildi. Bursaspor Kulübü'nün de bu konuda yumuşadığı ve Fenerbahçe'nin 4 milyon Euro'luk teklifini geri çevirmeyeceği ifade ediliyor. Sercan ise Fener'e gelmeye çok sıcak bakıyor.

İYİLEŞEN LUCA FORMAYI KAPTI
Sakatlığından dolayı sezon başından beri Bayern Münih'te forma giyemeyen İtalyan golcü, takımının son oynadığı Freiburg maçında 11'deki yerini aldı. Luca Toni, Bundesliga'da önceki sezon 24, geçen sezon ise 14 kez fileleri havalandırmıştı.