Dos Santos'un derdi ne!

G.Antep'de oyuna girdikten sonra tek bir olumlu hareket yapamayan Santos, artık herkes için soru işareti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2009 Güncelleme 20 Ekim 2009, 14:04

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de herkes Dos Santos'daki form düşüklüğünü konuşuyor... Sezona fırtına gibi giden ve Sarı-Lacivertli taraftarların tamanının "İşte aradığımız taze kan" dediği Santos, Antep deplasmanında oyuna girdiğinde sanki herkesten yorgun gibiydi! Daum'un, Brezilyalı yıldızla özel bir görüşme yapacağı da gelen haberler arasında.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

ÖZER'E MÜJDE!
Daum'un, Özer Hurmacı'yı Steaua Bükreş maçında ilk 11'de oynatacağı bildirildi. Alman teknik adamın, Özer'in bu maçtaki performansına göre genç futbolcuya derbi maçında da görev verebileceği ifade edildi.

BILICA'YA GÜVENOYU
Son haftalarda savunmanın adeta sigortası olan Bilica, Gaziantep deplasmanında da iyi bir performans sergilemesine rağmen yenilgiyi önleyemedi. Hem ikili mücadelelerde hem de hava toplarında rakiplerine büyük üstünlük sağlayan Brezilyalı stoper, artık takımın da bankosu oldu.

AYAĞA KALKMAK ZORUNDAYIZ
Fenerbahçe'nin orta sahadaki dinamosu Emre Belözoğlu, G.Antep yenilgisinin kendilerini sarstığını, bunu telafi edebileceklerini ancak Steaua Bükreş maçını düşünerek ayağa kalkmak zorunda olduklarını söyledi. Tecrübeli futbolcu, "UEFA'da alınacak kötü bir sonucun telafisi daha zor olur. Bu yüzden hemen Steaua maçına konsantre olmalıyız. Çünkü zor bir rakip bizi bekliyor" dedi.