Bu ne biçim adalet

Beşiktaşlı yöneticilerden Bülent Deriş hakemlerin F.Bahçe ve G.Saray'ı koruduğunu ifade ederek, "Trabzon maçında Mustafa Sarp'ın Serkan'ı indirmesi penaltıydı. Arda rakibini biçti kart bile görmedi. Çifte standart uygulanıyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2009 Güncelleme 20 Ekim 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'tan hakem isyanı... Yöneticilerden Bülent Deriş sezon başından bu yana F.Bahçe ve G.Saray'ın hakemler tarafından korunduğunu ifade ederek, "Nedense hakem hataları hep Beşiktaş'a yapılıyor. Ferrari'nin pozisyonuna penaltı verip kırmızı kartı gösteren hakem cinayet işledi. Eğer o penaltıysa Mustafa Sarp'ın Serkan'ı indirdiği pozisyona ne denir" dedi.

HAKEMLER DAHA ADİL OLMALI

Galatasaray'ın Trabzonspor'la oynadığı maçta Arda'nın da rakibine kasti tekme attığını vurgulayan Bülent Deriş, "Bu pozisyonda hakem direkt kırmızı kart göstermeliydi. Ancak hakem sarı kart bile çıkarmadı. Sonra çıkıp hem gol atıyor, hem de maçı kazandırıyor. Bu mu adalet. Hakemleri daha adil olmaya çağırıyoruz. Çifte standart tan uzak kalsınlar" ifadesini kullandı.

KARTAL ALMANYA'DA
Beşiktaş, Wolfsburg ile yar n oynayacağ Şampiyonlar Ligi maç için dün Almanya'ya gitti. Başkan Yıldırım Demirören ve Denizli'nin daha önce gittiği kafilede yöneticiler ve 23 futbolcu yerald . Hannover'e inen Siyah-Beyazl lar' , yüz kadar taraftar davul zurna eşliğinde karş lad . Kafile daha sonra otobüsle Wolfsburg'a geçip ilk idman yapt .

GÜVENİM GERİ GELDİ
Kasımpaşa'ya gol atarak siftah yapan Nihat Kahveci kendisine olan güveninin geri geldiğini söyledi. Wolfsburg maçına da değinen Nihat, "Rakibimiz evinde iyi oynayan bir ekip ama puan için gidiyoruz" dedi.

PUAN FARKI KAPANACAK
Fenerbahçe'nin Gaziantepspor'a yenilmesi ve puan farkının azalması Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin umutlarını daha da arttırdı. Beşiktaş'ın hocası ligde her şeyin olabileceğinin bir kez daha görüldüğünü vurgulayarak, "Rakibimizle aradaki puan farkı 9'a indi. Biz kazanmaya devam edersek bu fark daha da inecek. İlk devrenin sonuna kadar zirvede büyük değişiklikler yaşanabilir" dedi.