ÜstünEL koydu!

78'de sarı gören Arda sinirli hareketleriyle kırmızı kartın eşiğine geldi... Durumu farkeden Şube Sorumlusu Üstünel, masörle haber göndererek takım kaptanını 84'de oyundan aldırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ekim 2009 Güncelleme 19 Ekim 2009, 02:55

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor'u 4-3 yenerek lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 2'ye indiren Galatasaray'da oyunun son bölümlerinde ilginç bir olay yaşandı. Galatasaray 4-2 önde olmasına rağmen sinirli hareketlerde bulunan Arda Turan, neredeyse kırmızı kartın eşiğine geldi. 78. dakikada sarı kart gören yıldız futbolcunun bu durumu Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in de dikkatini çekti. Üstünel vakit kaybetmeden kulübeye "Arda kırmızı görecek, oyundan alın" mesajını gönderdi.

RIJKAARD MESAJI GERİ ÇEVİRMEDİ
Mesajı alan Hollandalı teknik adam Frank Fijkaard, Arda Turan'ı 84. dakikada oyundan aldı ve Fenerbahçe derbisi öncesinde, en önemli oyuncusundan mahrum kalma tehlikesini önledi. Arda da, taraftarlarının alkışıyla maçı terketti. Maçtan sonra bir açıklama yapan Arda Turan, "Fenerbahçe'nin 3 puan kaybettiği bir haftada çok önemli bir galibiyete imza attık. 2-0 öndeyken maç 2-2'ye gelince biraz bocaladık ama çabuk toparlandık. Şimdiki hedefimiz liderliği yeniden ele geçirmek" diye konuştu.

MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYIN

YÜZDE 17 ÜST OYNANDI
Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki maçta iddaaseverler üst tercihine 1.40'lık az orana rağmen yüzde 17 oranında oynadı. 2.05'lik alt tercihine ise sadece yüzde 2 oynandı. Bu arada Sarı-Kırmızılı takımın sezon başından beri ligde oynadığı 9 karşılaşmanın 8'i üst sonuçlandı.