Avrupa'ya bakalım

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Eskişehirspor maçını unutarak Wolfsburg'a odaklandıklarını söyledi. Tecrübeli hoca, "Artık Devler Ligi'nde siftah yapmalıyız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ekim 2009 Güncelleme 19 Ekim 2009, 02:58

İÇİNDEKİLER

Mustafa Denizli, Eskişehirspor'la oynayacakları lig maçını şimdilik 2. plana itti. Beşiktaş Teknik Direktörü çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg'la karşılaşacaklarını belirterek, "İlk 2 maçta iyi futbol oynadığımız halde puan çıkaramadık. Wolfsburg karşısında şeytanın bacağını kırarak puanlar almak istiyoruz. Hedefimiz mutlak galip gelmek" dedi.

YAKIŞANI YAPMALIYIZ

Tempolu bir sürece girdiklerini vurgulayan başarılı teknik adam, "Ligde son 3 maçta 9 puan almamız sevindirici. Kötü gidişatı durdurduk ve yükselişe geçiyoruz. Almanya bizim için deplasman sayılmaz. Yeter ki orada Beşiktaş'a yakışan bir futbol sergileyelim. Bu maç kaderimizi belirler" diye konuştu.

ZORAKİ OPERASYON
Beşiktaş'ta Ernst, Ferrari ve Sivok'un cezalı olması nedeniyle Eskişehirspor karşısında zoraki neşter yapılacak. Mustafa Denizli'nin savunmayı Ekrem, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş ve İsmail Köybaşı'ndan oluşturması bekleniyor. Fink'in ise bu maçta ön liberoya kaydırılacağı öğrenildi. Uğur'a ise farklı bir görev verilecek.