Takımsan büyüksün

Trabzon, Dinamo Bükreş ve Fenerbahçe ile zorlu maçlara çıkacak Sarı-Kırmızılılar'da Hollandalı teknik adam soyunma odasına astırttığı pankartla futbolcularına takım ruhunu aşılamak istiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2009 Güncelleme 17 Ekim 2009, 02:45

İÇİNDEKİLER

Trabzon, D.Bükreş ve F.Bahçe maçları öncesi takımı motive etmek isteyen G.Saray teknik direktörü Rijkaard, ilginç bir yöntem buldu. Takım ruhunun önemini vurgulamak isteyen Rijkaard, soyunma odasına "Tek başına hiç birşeysin, takımsan büyüksün" yazan pankart astırdı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYIN

ÖNCE TAKIM OLUN
Oyuncularına futbolun takım halinde oynandığı zaman keyif vereceğini belirten Hollandalı çalıştırıcı, "Bu yazı size geldiğimden beri anlatamadığım takım ruhunu unutmamanız için yazıldı. Hepiniz kaliteli futbolcularsınız, ancak birlikte hareket etmeyi öğrenmelisiniz. Bireysel oynamanızı kesinlikle istemiyorum" ifadelerini kullandı.

SERVET YILDIZLAR ARASINDA
G.Saray'ın milli futbolcusu Servet, ekim ayındaki Dünya Kupası eleme maçları baz alınarak Castrol analistlerince yapılan değerlendirmede en iyi 11 arasında yer aldı ve 'Yıldızlar Takımı'na girdi.

104 KERE MAŞALLAH
Galatasaray Kulübü'nün 104. kuruluş yılı, tüm sporcu ve personelin katılımıyla düzenlenen muhteşem bir geceyle kutlandı. WOW İstanbul Otel'deki baloya, eski başkan ve yöneticilerin yanı sıra yaklaşık 2 bin 500 kişilik bir davetli katıldı. Yönetici Haldun Üstünel, Rijkaard'la 2 yıllık sözleşmeyi sonuna kadar götüreceklerini ve her sene 2-3 takviye gerektiğini söyledi.

ELANO OYNAMAYACAK!
G.Saray'ın Brezilyalı yıldızı Elano ligde yarın yapılacak Trabzonspor maçında sahada yer almayacak. Teknik Direktör Frank Rijkaard, Brezilya Milli Takımı'ndan uzun bir yolculuk sonrası dönen ve dünkü idmanda yorgun olduğu gözlenen oyuncuyu dinlendirmeyi planlıyor. Basına kapalı gerçekleştirilen ve taktik ağırlıklı geçen antrenmana Emre Aşık dışındaki futbolcuların hepsi katıldı. Sarı- Kırmızılılar, hazırlıklarına bu sabahki idmanla devam edecek.

ARDA: TERİM BABAM GİBİYDİ
Galatasaray ve milli takımın genç yeteneği Arda Turan, görevini bırakan Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim'e haksızlık yapıldığını söyledi. Nike CTR 360 Maestri kramponlarının tanıtımında konuşan Arda, "Terim Türkiye'nin en büyük hocası. Fatih hocayla profesyonel oldum. A Takım'a çıktım. Milli formayı giydim. Benim için bir baba gibiydi" dedi.