Tuncay Şanlı Fener'e doğru

Stoke City Teknik Direktörü Tony Pulis'in "Tuncay'ın form tutması için bir yıla ihtiyacı var" demesi, milli futbolcumuzu çok kızdırdı.

Giriş Tarihi 15 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 15 Ekim 2009, 10:27

İÇİNDEKİLER

Fotomaç'ın haberine göre, İngiliz ekibinde yeteri kadar forma şansı bulamayan Tuncay Şanlı'nın Fenerbahçe yöneticilerine haber göndererek, "Ocak ayında yuvama dönmek istiyorum" dediği öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Daum'un çok istediği Tuncay Şanlı için sportif direktör Aykut Kocaman'ın aralık ayında İngiltere'ye giderek Stoke City'li yöneticilerle masaya oturacağı ifade edildi. F.Bahçe'nin İngiliz ekibine "Tuncay Şanlı'yı sezon sonuna kadar bize kiralayın" teklifinde bulunacağı sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Yuvaya dönüyor

Stoke City'li yıldız futbolcunun sarı-lacivertli yönetime haber yollayıp "Beni alın" dediği belirtildi.

Fenerbahçe cephesinde yeniden Tuncay Şanlı sesleri yükselmeye başladı. Stoke City Teknik Direktörü Tony Pulis'in "Tuncay Şanlı'nın form tutması için 1 yıla ihtiyacı var. Beklenen düzeye henüz gelemedi" açıklamasıyla morali alt üst olan yıldız oyuncunun Fenerbahçe yönetimi ile yeniden irtibata geçtiği iddia edildi.

Kiralık teklifi yapılacak

Tuncay'ın, yapılan görüşmede "Ocak ayında Fenerbahçe forması giymek istiyorum" demesi üzerine sarı-lacivertlilerin Premier Lig ekibi Stoke City ile masaya oturmaya hazırlandığı belirtildi. Fenerbahçe yönetiminin, İngilizlere "Tuncay Şanlı'yı sezon sonuna kadar bize kiralayın" önerisini yapacağı öğrenildi. Önümüzdeki birkaç gün içinde transferin netlik kazanması bekleniyor.