Oyuna gelmeyin

Ligde yapılan son Denizlispor maçında kendisini istifaya çağıran tribünlere mesaj veren Demirören, "İnönü'de tek güç, tek iktidar vardır... O da Beşiktaş'tır. Bölünmeyin" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2009 Güncelleme 15 Ekim 2009, 00:06

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın ligde Denizlispor ile yaptığı son maçta kendisini istifaya davet eden tribünlere seslenen başkan Yıldırım Demirören, "İnönü'de tek güç, tek iktidar vardır. O da Beşiktaş'tır. Oyuna gelmeyin, bölünmeyin" dedi. Kulübün resmi sitesinden Siyah-Beyazlı tribünlere hitaben bir yazı yayınlayan Demirören, "Tribünlerimiz birlik ve beraberlik içinde olmalıdır" ifadelerini kullandı. Basketbolda 25. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın sahibi bugün belli oluyor. Beko Basketbol Ligi'nde geçen sezon şampiyonluğa ulaşan Efes Pilsen ile playoff finalisti Fenerbahçe bu en anlamlı kupanın sahibi olmak için kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele Ankara Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Saat 19.30'da başlayacak karşılaşma, D Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

İmajımız zedelenmesin
Beşiktaşlı olmanın getirdiği güçlü bağı zaman zaman zayıflatmak cüretini gösteren kişi ve grupların çıkabileceğini belirten Demirören, "Bu davranışlarla imajımızı zedelemek isteyenlere karşı dikkatli olmalıyız. Bu tür kişi ve gruplara karşı her önlem alınacaktır. Takıma sahip çıkmak Beşiktaşlının asli görevidir" dedi.

Ekrem Dağ: 3-4 gol bize yeter de artar!
Siyah-Beyazlılar'ın çalışkan isimlerinden Ekrem Dağ, takım olarak gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını kabul ederek, "Bir özgüven eksikliği ya da motivasyon kaybından bahsedilebilir. Ama, bir maçta 3-4 gol birden atsak bu bize yeter. Kendimize geliriz. Büyük sorunlarımız yok" dedi.

Çarşı takıma dönüyor
Beşiktaş'ın önemli taraftar gruplarından Çarşı, takıma destek çağrısında bulundu. "www.forzabesiktas.com" sitesindeki yazıda, "Takıma dönüyoruz. Gereken destek verilecek" denildi