Yeni bomba Mutu!

Dün İtalyan futbol internet sitesi şok bir haberle gündeme damgasını vurdu. Fiorentina'dan ara transferde ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Adrian Mutu'nun F.Bahçe'ye imza atacağı iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2009 Güncelleme 14 Ekim 2009, 00:44

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman'ın Romanya-Sırbistan maçına Adrian Mutu'yu izlemek için gittiği iddia edildi. İtalyan internet siteleri, geçen sezon 19 maçta 13 gol atan Rumen golcünün ocak ayındaki ara transferde Fenerbahçe'ye imza atabileceğini yazdı. Mutu'nun menajeri Becali, oyuncusunun Fiorentina'dan ayrılacağını da söyledi.

MİLLİ TAKIM'DAN KOVULDU

2010 Dünya Kupası elemelerinde Sırbistan'ın Romanya'yı 5-0 yendiği maç öncesinde odasına kadın aldığı ve votka içtiği görüntülenen 30 yaşındaki Mutu'nun bu sebeple Rumen Milli Takımı'ndan kovulduğu da ortala çıktı. Mutu ise, "Hem erkek hem de bayan arkadaşlarım beni görmeye geldi. Kafeste tek başıma oturmam mı gerekiyor" açıklamasını yaptı.

BRAVO ÖZER BRAVO!
Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sabah ve akşam olmak üzere yaptığı çift antrenmanla devam ettirdi. Sabah yapılan idmanda 2'ye 1 top kapma çalışması sırasında Daum, "Bravo Özer Brova" diye bağırarak oyuncusu motive etmeye çalıştı

ALEX'İN OYNAMA ŞANSI %50
Sakatlıkları süren Alex ve Güiza'nın tedavisine salonda devam edildi. Tedavisi devam eden Deivid de idmanlarda yer almadı. Alex'in Gaziantep maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ve oynama ihtimalinin yüzde 50 olduğu bildirildi.

KENDİME OLAN GÜVENİM TAM
Güiza'nın yokluğunda F.Bahçe'nin gol silahı olacak olan Semih, kendisine olan güveninin tam olduğunu söyledi. Tecrübeli forvet, "Form olarak çok iyi durumdayım. Ama açıkçası 90 dakika oynamayı özledim. Her maçı ayrı ayrı düşünmek gerek. Sırada G.Antep var. Sadece o maçı düşünüyorum" dedi.