Şampiyonluk çok uzak

Trabzonspor'un hocası Hugo Bross, "Çok çalışacağız, elimizden geleni yapacağız Ama takımımın bu ligde şampiyon olması bence uzak bir ihtimal" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2009 Güncelleme 14 Ekim 2009, 09:13

İÇİNDEKİLER

Dün ilk kez bir lig maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bordo-Mavili ekibin şampiyon olmasının uzak bir ihtimal olduğunu belirten Belçikalı teknik adam, "Ama lig sonuna kadar çok var. Çok çalışacağız ve elimizden geleni yapacağız" dedi.

KAYBETSEK DE GİTMEYECEĞİM

Takımda yaşanan sakatlıkların ve sağlık problemlerinin kendilerini etkilediğini ifade eden Broos, şöyle devam etti: "Diyarbakır, Toulouse ve Manisa maçlarında aldığımız yenilgiler bizi zor durumda bıraktı. Şimdi G.Saray maçına odaklandık. Kaybetsek de takımın başındayım. Sezon sonuna kadar Trabzonspor'la sözleşmem var."

DÜN ÖYLE BUGÜN BÖYLE
Sağ ayak bileğindeki ağrı nedeniyle geçen hafta salonda çalışan ve kulüp doktoru tarafından "G.Saray maçına yetişemez" denilen Yattara, dün takımla birlikte idmana çıktı. Gineli yıldız çift kale maçta da yer aldı ancak ikili mücadelelere girmekten kaçındı.

UMUT GOL İÇİN ÇOK SABIRSIZ!
Bordo-Mavili ekibin gol silahı Umut Bulut, her antrenmanın ardından özel olarak şut çalışması yapıyor. Galatasaray maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Umut, "Galatasaray'a gol atmayı çok istiyorum. Bunu başaracağım. Bu maçı kazanırsak, ligde yeniden iddialı duruma geliriz" dedi. Umut, futbolseverleri çok çekişmeli ve güzel bir maçın beklediğini de söyledi.