'Özel hayat' masada!

Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, "Trabzon'da yaşanan sakatlıklardan sadece 1 tanesi darbeye bağlı. Futbolcular özel hayatına dikkat etmiyor. Yaşanan sakatlıklar ve rahatsızlıkların nedeni bu" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2009 Güncelleme 13 Ekim 2009, 00:56

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da futbolcuların özel hayatları masaya yatırılıyor. Yaşanan sakatlıklar ve rahatsızlıklardan darbeye bağlı olanın sadece Yattara'nın sakatlığı olduğunu söyleyen Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, "Alanzinho, Gökhan, Gabric, Selçuk İnan, Engin, Barış ve Tjikuzu özel hayatlarına dikkat etmedikleri için sakatlandı" dedi.

İŞTE YAPILAN HATALAR
1.Tjikuzu gece hayatı nedeniyle formundan çok şey kaybetti. 2.Beslenme ile ilgili olarak 2 kez sorun yaşandı. Gökhan, Gabric, Alanzinho ve Selçuk gıda zehirlenmesi yaşadı. 3.Barış uyku düzenine dikkat etmedi. Sabaha kadar bilgisayarın başında oyun oynuyor. 4.Engin grip oldu ve takımdan ayrı kaldı.

TRABZON'DA MESAİ BAŞLADI
Trabzonspor, 3 günlük iznin ardından Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün başladı. Broos yönetiminde çalışan futbolcular sabah ve akşam olmak üzere 2 çalışma yaptı. Yattara ve Zafer Yelen 2 çalışmaya da katılmadı.