Yönetimden para dopingi

Ali Sami Yen'de oynanacak Galatasaray maçına büyük önem veren Trabzonspor yönetimi önümüzdeki hafta futbolculara 2 milyon TL'lik ödeme yaparak moral motivasyonu artıracak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2009 Güncelleme 10 Ekim 2009, 00:36

İÇİNDEKİLER

Kötü gidişe Galatasaray maçında son vermek isteyen Trabzonspor'da üç puan için seferberlik ilan edilmiş durumda. Bordo-Mavili Yönetimin, önümüzdeki hafta içinde futbolculara tam 2 milyon TL'lik ödeme yapacağı ve bu şekilde takım içindeki moral motivasyonu yükselteceği belirtildi.

HER AY ÖDEME YAPILACAK

Song'un menajerinin kulübü FIFA'ya şikayet etmesinden dolayı maaş ve primler konusunda çok hassas davranan yönetim, bundan sonra her ay futbolculara düzenli ödeme yapmayı kararlaştırdı. Yönetimin, Taraftar Kart ve Trabzoncell'den önemli gelir elde ettiği de ifade edildi.

GÜIZA'DAN DAHA İYİ!
Performansı çok eleştirilen Gökhan Ünal iki sezonda attığı gollerle Güiza ve Nobre'yi geride bıraktı. Yıldız futbolcu 43 maçta 17 gol atarken, Fenerbahçe'nin forveti Güiza ise 49 maçta 16 golde kaldı. Beşiktaşlı Nobre de 38 maçta 12 kez fileleri havalandırdı.

ENGİN&TJIKUZU FORMA İSTİYOR
Trabzonspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Milli takımlardaki futbolculardan yoksun olarak yapılan idmanda özellikle Engin ve Tjikuzu göz doldurdu. İki yıldız da teknik heyetten forma bekliyor.