Tiago seferberliği

Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın orta alana oyuncu isteğiyle harekete geçen yönetim, İtalyan devi Juventus'un Portekizlisini bitirmek istiyor. Sarı-Kırmızılılar, 6 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2009 Güncelleme 10 Ekim 2009, 00:37

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da futbol komitesi devre arası transfer dönemi için şimdiden düğmeye bastı. Teknik direktör Frank Rijkaard'ın orta alanda takımın defansif yükünü kaldıracak deneyimli bir isim istemesi üzerine harekete geçen Sarı- Kırmızılılar, rotayı İtalyan devi Juventus'un Portekizlisi Tiago'ya çevirdi. Uyluk kemiğindeki problem yüzünden Juventus'ta şans bulamayan ve bu ay sonu iyileşecek oyuncu için temaslar artırılacak.

6 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKTI
Transfere bir an önce resmiyet kazandırmak isteyen Galatasaraylı yetkililerin oyuncunun menajeriyle temasa geçtikleri ve "Önce kulüple anlaşın, sonra masaya otururuz" yanıtı aldıkları öğrenildi. Sarı- Kırmızılılar, İtalyan ekibiyle temasa geçerek bonservis için pazarlıklara başlayacak. G.Saray yönetiminin, Portekizli oyuncu için bonservis bedeli olarak 6 milyon Euro'yu da gözden çıkardığı kaydedildi.

AYNI SİSTEMLE DEVAM
Sturm Graz beraberliği ve Ankaragücü yenilgisi sonrası eleştiri oklarının hedefi olan Rijkaard'ın, yakın çevresine, "Bildiğim yoldan şaşmam. Eleştiriler beni etkilemez. 4-3-3 sistemi ile yolumuza devam edeceğiz" dediği kaydedildi.

NONDA: FIRSATI ASLA KAÇIRMAM
Sarı-Kırmızılı takımda sezon başından bu yana attığı gollerle dikkat çeken golcü oyuncu Nonda, "İlk 11'de çıkmak ya da yedek kalmak sorun değil. Sahaya çıktığım an bir fırsatını bulur rakip fileleri havalandırırım" dedi.