Üzgünüm gidiyorum

Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'ın Avustralyalı yıldız ve menajeriyle yapılan görüşmeden sonuç alamadığı ortaya çıktı... Kewell, eşi Sherree'nin de etkisiyle İngiltere'ye dönmek istediğini söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2009 Güncelleme 09 Ekim 2009, 08:51

İÇİNDEKİLER

İki yıldır Galatasaray forması altında sergilediği futbol ve kişiliğiyle herkesin sevgilisi haline gelen Harry Kewell ayrılık kararından vazgeçmiyor...

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Sarı-Kırmızılı tribünlerin belki de Hagi'den sonra en çok sevdiği yabancı futbolcu olan Avustralyalı yıldız, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmama konusunda yine taviz vermedi. Daha önce kendisiyle yapılan görüşmelerde ayrılık kararını yöneticilere söyleyen Kewell'la yapılan son pazarlıklardan da sonuç çıkmadı.

DÖNÜŞ KARARIMIZ KESİNDİR!

Yöneticiler Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'ın geçtiğimiz günlerde Kewell ve menajeriyle bir araya gelip masaya oturdukları öğrenildi. Fakat tecrübeli yıldızın iki yöneticiye, "Ben ve ailem burada çok mutluyuz. Bize gösterilen sevgi için çok teşekkür ederiz. Fakat dönüş kararımız kesin" diye konuştuğu belirlendi. Kewell'ın dönüş kararında, İngiltere'de dizi oyunculuğu yapan eşi Sherree Murphy'nin çok etkili olduğu da gelen haberber arasında.

EMRE: FENERBAHÇE ŞANSA KAZANIYOR
Sakatlığı nedeniyle yine sahalardan uzak kalan Emre Güngör, GS TV'de 'Son Pas' programına katıldı. Yıldız futbolcu, ligde 8'de 8 yapan Fenerbahçe'ye gönderme yaparak, "Rakiplerin maçlarını izliyorum. Bazen kötü oynayarak şansına maçlar kazanıyorlar" diye konuştu.