Hocayı harcatmam!

Alınan kötü sonuçlar sonrasında Rijkaard'a yüklenilmemesi gerektiğini belirten Polat, "2 maç kötü sonuç alındı diye kimse Rijkaard'ı suçlamasın" dedi. Hollandalı teknik adam da, Başkan'dan ocakta stoper istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2009 Güncelleme 08 Ekim 2009, 01:36

İÇİNDEKİLER

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Sarı-Kırmızılı Kulübün Başkanı Adnan Polat, haftalık toplantıda son haftalarda eleştiri oklarına maruz kalan teknik direktör Frank Rijkaard'a sahip çıkarak, "Alınan kötü sonuçlardan hepimiz sorumluyuz. Sadece Rijkaard'ı suçlamak yanlış olur. Bu sorunların altından hep beraber kalkacağız. Gerekirse ocak ayında takıma takviye yapacağız" ifadelerini kullandı.

AYSAL GELİYOR
Hollandalı teknik adam da, devre arasında mutlaka bir stoper alınması gerektiğini başkana aktardı. Daha önce Ankaragücü'nden transfer edilmek istenen Ediz için Adnan Sezgin'i görevlendiren Polat, yabancı stoper için de sihirbaz yönetici Haldun Üstünel'e yetki verdi. Öte yandan Cimbom, küme düşürülen Ankaraspor'da Ömer Aysal'ı da Sabri'ye alternatif olarak düşünüyor.

BAROS'A MÜTHİS GURUR
Futbol İstatistikleri Kurumu IFFHS'nin Dünya'nın bütün liglerinde forma giyen futbolcuların, Milli Takımlar'da ve kendi takımlarında attıkları gol oranları üzerinden yapılan araştırmada Milan Baros attığı 12 golle 4. sırada yer aldı. Çek futbolcu, Avrupa'nın en iyi gol ayakları olarak gösterilen David Villa Drogba gibi yıldızları geride bırakırken transfer döneminde Cimbom'un listesinde bulunan Babel ve Trezegue gibi yıldızlar ilk 100'e giremedi. Sevilla'dan Fabiano'nun ilk sırada yer aldığı listede Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Daniel Güiza ise kendisine 63. sırada yer bulabildi.

LINDEROTH UMUDU
G.Saray'da sakat futbolcuların çokluğu can sıkarken sakatlığı tamamen geçen Linderoth teknik heyetin yeni umudu oldu. Ayhan ve M.Topal'ın formsuzluğunda, Linderoth'un Trabzon maçında oynayabileceği öğrenildi.