Bülent Uygun neden istifa etti?

Sivasspor’dan ayrılan teknik direktör Bülent Uygun, yönetimin önünü açmak için istifa ettiğini söyledi.

Giriş Tarihi 08 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 08 Ekim 2009, 10:15

İÇİNDEKİLER

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Uygun, Herkes hakkını helal etsin, artık yeni hedeflere yelken açacağım" dedi.

Bülent Uygun'un İngiltere'ye giderek, moral depolayacağı, aynı zamanda modern futbolla ilgili araştırma yapacağı öğrenildi.

Bülent Uygun'un sözleri: Sivasspor'da güzel şeyler başardık. Bizi destekleyen herkesin katkılarıyla bu başarıyı elde ettik.Gerçek anlamda Anadolu'dan şampiyon çıkabileceğini gösterdik. İki sezon arka arkaya elde ettiğimiz güzel sonuçlardan sonra bu sezon talihsiz bir dönem yaşadık.

Moralimiz bozuldu; durum böyle olunca takımda yeni hedefler belirlemek gerekiyordu. Yönetimimizin önünü açmak için istifa ettim.

Bizi destekleyen insanlara, başta iyi bir yönetici anlayışını, duruşuyla, yaklaşımıyla her zaman gösteren Mecnun Odyakmaz'a teşekkür ediyorum. Başkanımız Mecnun Odyakmaz'la bir yola çıktık ve önemli işler başardık. Önemli olan bu başarılarla hatırlanmak . Herkes hakkını helal etsin.

Artık yeni hedeflere yelken açacağız. Umarım hayal ettiklerimizi başaracak takımlara gidebilirim. Anadolu'dan bir takımı şampiyon yapmak en büyük hedefim.

Ülkemizde, sonuçlara endeksli bir bakış açısı olmamalı. Elde edilen başarılara ve geleceğe dönük düşünmek gerekir. Sabırlı olmayı öğrenmek gerekir.