Rijkaard'dan U dönüşü

Galatasaray'da zor günler geçiren Frank Rijkaard, Milan'dan sonra kendisine teklif yapan Valencia'nın yetkilileriyle görüşme kararı aldı. Dünyaca ünlü teknik adam devre arasında İspanya'nın yolunu tutabilir

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2009 Güncelleme 07 Ekim 2009, 01:00

İÇİNDEKİLER

Alınan kötü neticeler sonrasında Galatasaray'da tartışılmaya başlanan Frank Rijkaard, Avrupa kulüplerinin kendisine yaptığı teklifleri düşünmeye başladı. Valencia'dan gelen teklifi önce hiç düşünmeden reddeden Hollandalı hocanın, devre arasında İspanyol kulübüne evet diyebileceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

MİLAN DA DEVREDE
Önümüzdeki günlerde Valencia yetkilileriyle bir araya geleceği öğrenilen Rijkaard'ın yakın çevresine "Sezon başından beri aldığımız başarılar ortada. Ama üst üste iki maçtan kötü sonuç çıkınca hemen günah keçisi seçiliyorsunuz. Herkes üstünüze geliyor" diye dert yandığı bildirildi. İtalya basını da kötü günler geçiren Milan'ın eski öğrencisi Rijkaard'a teklif yaptığını yazmıştı.

KAPTANLIK GİTTİ GELDİ
3-0'lık A.Gücü hezimetinden sonra moral bozukluğu ile Arda'yı sorumlu göstererek sinirli konuşmalar yapan bazı yöneticiler, Polat'a takıldılar. Başkan'ın, kaptanlık Arda'ya ağır geldi diyen yöneticilere "Eğer kaptanlığı Arda'dan alırsak onu kaybederiz. Ben onunla konuşup durumu çözeceğim" dediği öğrenldi.

ZOR GÜNLER GEÇECEK
Hafif sakatlığı bulunduğu için milli takımdan affını isteyen Nonda, Florya'da tek başına çalışmaya devam ediyor. Kongolu futbolcu takımının son haftalardaki düşüşüşünün geçici olduğunu belirterek, "Her takım kötü günler geçirebilir. Önemli olan bunu çabuk ve az hasarlı atlatmaktır" dedi.

GALATASARAY TASINIYOR!
Florya Metin Oktay Tesisleri'ni Büyükçekmece'ye taşımak isteyen Galatasaray Kulübü, bunun için Büyükçekmece Belediyesi'nin tahsis ettiği 106 dönümlük araziyle ilgili protokolü imzaladı. Protokolü Belediye Başkanı Hasan Akgün ile Galatasaray Başkanı Adnan Polat arasında imzalandı. Törenden sonra konuşan Polat, "Burada 2 sene içinde amatör futbol dallarında faaliyetleri başlatmak istiyoruz. Gelecekte Florya'yı buraya taşıyacağız" dedi.

CİMBOM ALDI FENER DE İSTEDİ
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 106 dönümlük arazinin en kısa zamanda 150 dönüme çıkacağını belirterek, "Fenerbahçe de bizden arazi istedi. Taleplerini karşılayacağız" diye konuştu,

TARAFTARIMIZ BİZE GÜVENSİN
Rijkaard, GS TV'ye çarpıcı açıklamalar yaptı. A.Gücü maçında gereğinden fazla koştuklarını belirten G.Saray'ın hocası "Takım organizasyonuna bağlı kalırsanız, az koşarak çok işi yaparsınız. Biz çok koşup yorulduk" dedi. Rijkaard "Taraftardan özür dileriz ama bize güvensinler. Onları mutlu etmek için çalışıyoruz" diye konuştu.