Kalbini koyacaksın

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2009 Güncelleme 07 Ekim 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

BEŞİKTAŞ'I TANIYAMADIM
Beşiktaş tribünlerinin, "Fransa'da doğdu, Beşiktaşlı oldu, helal olsun sana, Pascal Nouma" tezahüratlarıyla bağrına bastığı unutulmayan Fransız yıldız, tribünde izlediği Denizlispor maçı sonrası Beşiktaş'ı tanıyamadığını belirterek, "Şampiyon ekip böyle olmaz. Beklentilerimin gerisinde bir takım gördüm. Bazı sorunlar olduğu belli" dedi.

KONSANTRASYON YOK
Takımdaki problemin çözülmesi için herkesin kalbini sahaya koyması gerektiğini belirten Nouma, "Takım ruhu geri kazanılmalı. Taraftar, sahada yüreğini ortaya koyan futbolcu görmek ister. Ernst'e verilen desteğin nedeni de bu. Belli ki futbolcuların kafası dağınık. Konsantrasyon sorunu yaşadıkları ortada" diye konuştu.

TAKIMDA YILDIZ YOK
Şampiyon olan bir takımın kadrosunda değişiklik yapılmaması gerektiğini vurgulayan Fransız oyuncu, "Cisse'nin gönderilmesi büyük bir hata. Fink onun yerini dolduramaz. Rüştü ve Nihat dışında yıldız isim yok. Gol yollarında da sıkıntı var. Gönlüm Beşiktaş'ın şampiyonluğunu istiyor ama zor görünüyor" ifadelerini kullandı.

BU TARAFTARA AŞIĞIM!
Arkadaşımız Fatih Doğan'ın sorularını içtenlikle yanıtlayan Pascal Nouma, Beşiktaş taraftarını unutamadığını belirterek, "Türkiye benim yuvam, Beşiktaş ailem, taraftar ise aşkım. Belli ki kalpleri kırık. Daha iyi sonuçlar alınmalı" dedi. Kısa vadede teknik direktörlük düşünmediğini ifade eden Nouma, "Belki ileride Tayfur ile ortak çalışırız" diye konuştu.

VE İZİN SONA ERDİ
Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin 2 gün izin verdiği Beşiktaş, dün Kasımpaşa hazırlıklarına başladı. Siyah-Beyazlılar'da milli takımlarda bulunan Rüştü, İbrahim Kaş, İsmail, Yusuf, Nihat, Sivok ve sakat Tello ve Holosko dün yapılan antrenmanda yer almadı.

DELGADO GAZA BASTI
Sezon başından bu yana orta alanda oyun kurucu sıkıntısı çeken Beşiktaş'a Arjantinli oyuncusu Delgado'dan müjdeli haber var. Sezon başında yaşadığı sakatlıktan sonra sözleşmesi Ocak ayına kadar dondurulan ve iyileşme süreci 3.5 ay olarak açıklanan Arjantinli oyuncunun tempolu koşulara başladığı ifade edildi.

TEK DERDİM GERİ DÖNMEK
Delgado'nun beklenenden erken bir sürede tempolu koşulara başlaması teknik heyette sevinç yarattı. Yeniden takıma dönmek için, sağlık heyetinin dediklerini harfiyen yerine getirdiğini ve sıkı bir çalışma programı uyguladığını belirten Arjantinli, "Şu anda tek düşüncem geri dönerek takıma katkı sağlamak" dedi.