Güiza'ya tarihi ceza

Teknik direktör Daum ve yönetimin "kampa katıl" çağrılarına kulak asmayan İspanyol yıldıza tarihin en ağır cezalarından birisi kesilecek... Güiza, kampa katılmadığı her gün için 20 bin Euro ödeyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2009 Güncelleme 21 Temmuz 2009, 01:35

İÇİNDEKİLER

Konfederasyon Kupası'nda İspanya formasını giydiği için kendisine bildirilen sürede yeni sezon hazırlıklarına katılmayan Güiza'nın başı dertte... Fenerbahçe yönetimi, tecrübeli yıldıza çok ağır para cezası verecek.

DÜN KAMPA KATILDI
Yönetimin belirlediği yeni ceza yönetmeliğine göre kampa geç katılan futbolcular için 1 günün para cezası 20 bin Euro... Bu nedenle kampa 6 gün gecikmeli olarak dün akşam katılan kalan Daniel Güiza için fatura 120 bin Euro'yu buluyor.

DAUM ÖZEL PROGRAM HAZIRLADI
Akşam geç saatlerde takımın kamp yaptığı otele gelen İspanyol golcü için teknik direktör Daum'un farklı bir idman programı hazırladığı ve tecrübeli yıldızın bir süre takımdan ayrı çalışacağı öğrenildi. Yönetim ayrıca Güiza'ya İspanyol basınında çıkan "F.Bahçe'den ayrılmak istiyorum" açıklamasının doğruluğunu soracak. Gerekirse para cezası artabilecek.

FENER ÇOK İYİ TEKLİF YAPTI!
Fenerbahçe'nin transferi için büyük uğraş verdiği Hamit Altıntop konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor... Milli futbolcunun menajeri Reza Fazeli, Fenerbahçe'yle yaptıkları görüşmeden oldukça memnun kaldıklarını söylerken, Yıldıray Baştürk'e de Türkiye'den 2 teklif geldiğini açıkladı.

İYİ BAŞLARSAK DEVAM DA GELİR
Orta alanda Fenerbançe'nin en büyük kozlarından olan Selçuk Şahin yeni sezona iyi başlangıç yapmaları gerektiğini söyledi. Yıldız futbolcu, "Tüm kupalara talibiz. Eğer iyi bir başlangıç yaparsak öyle devamının geleceğini düşünüyorum. Şimdilik her şey yolunda gidiyor. Umarım böyle sürer" dedi. Selçuk transfer çalışmalarının kendisine etkilemediğini de belirterek, "Hocamız kim iyiyse ona forma verecek. Ben kendime güveniyorum" ifadesini kullandı.

DAUM'UN MONA LİSA'SI
Alman Bild Gazetesi, Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'un Real Madrid'in rekor transferi Ronaldo'yu Mona Lisa tablosuna benzettiğini yazdı. Haberde, "Ronaldo'nun 94 milyon Euro'luk transferini normal bulan tek kişi Daum" denildi.