Hamit'in işi imzaya kaldı

Sarı-Lacivertliler transfer gerçekleşirse Alman ekibine 7 milyon Euro ödeyecek. Hamit'e ise 3 yıl için 12 milyon Euro teklif edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2009 Güncelleme 20 Temmuz 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Hamit Altıntop için artık gün sayıyor... Bayern Münih'e Van Gaal'in gelmesiyle birlikte Alman kulübünde oynama şansı azalan gurbetçi futbolcuya Kadıköy yolu göründü. Fenerbahçe, Hamit konusunda Alman kulübüyle her konuda anlaşma sağladı. Bu transfer gerçekleştiği takdirde Bayern Münih'e 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek olan Sarı-Lacivertli yönetim daha önce Almanya dışına çıkmayacağını söyleyen Hamit Altıntop'u da ikna etmeye çok yaklaştı.

MENAJERİ DE YUMUŞADI

Daha önce Hamit'in B.Münih'ten ayrılmaması için milli futbolcuya baskı yapan menajeri Rıza Fazeli ise geri adım atarak yumuşadı. Fenerbahçe Hamit'e 3 yıl için 12 milyon Euro teklif ederken yıldız oyuncunun bu teklifi kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bir ara Galatasaray'ın da gündeminde olan Hamit'e en yüksek rakamı Sarı-Lacivertli kulüp teklif ettiği için bu transferin en geç 1 hafta içinde sonuçlanma ihtimali giderek yükseliyor.

ZICO VAZGEÇMİYOR
Brezilya gazetelerinden Esportes, CSKA Moskova Teknik Direktörü Zico'nun Deivid'i Rus ekibine transfer etmek için yoğun bir uğraş verdiğini yazdı. Gazete, "Zico uzun bir süredir Deivid'in transferi için uğraşıyor. CSKA Moskova'lı yöneticiler bu nedenle Deivid için F.Bahçe'ye yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor" yorumunu yaptı.