Arda'nın formasını verelim

Geçen gece bir TV programında buluşan Polat-Yıldırım kapışması yeni bir boyut kazandı. G.Saray Başkanı, "Orada ayıp olmasın diye söylemedim ama Yıldırım'a Arda'nın formasını imzalatıp göndereceğim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2009 Güncelleme 16 Temmuz 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Aslan'ın çiçeği burnunda kaptanı Arda Turan'ı her fırsatta Fenerbahçe'yi transfer edeceğini söyleyen Aziz Yıldırım'a Kazakistan'dan gönderme yaptı... Havaalanı'nda işadamları tarafından karşılanan Adnan Polat, "Geçen gece sizi televizyonda izledik ve Aziz Yıldırım ile konuşmalarınızı çok beğendik" diyen taraftarlara espriyi patlattı: "Aslında ben programdayız diye söylemek istemedim ama ben Aziz Bey'e Arda'yı değil ancak imzalı formasını verebilirim."

FİNAL YOLCULUĞUMUZ BAŞLIYOR

Bugünkü Tobol maçıyla ilgili de konuşan Adnan Polat, "UEFA Ligi finali yolculuğumuz Tobol maçıyla başlıyor. Rakibimizi küçümsemiyoruz. İnşallah geçen sezon şanssızlıklar yüzünden kaçırdığımız final heyecanı Tobol maçıyla start alır" dedi. Polat, Lincoln'ün durumunu soran gazetecilere ise, "Lincoln Galatasaray için bitmiştir. Gereken başvuruları UEFA'ya yaptık. Bundan sonra muhatabımız Lincoln değildir" diyerek Brezilyalı'yı sildiklerini bir kez daha tekrarladı.

KAZAKİSTAN'DA SEVGİ SELİ
Dün Kazakistan'a giden Galatasaray'ı burada kalabalık bir Türk taraftar gurubu karşıladı. Ellerinde Kazakistan ve Türkiye bayraklarıyla takımını karşılayan taraftarlar, futbolculara çiçekler verirken, fotoğraf çektirmek için de adeta birbirleriyle yarıştılar. G.Saray akşam ise maçın yapılacağı Tcentralny Stadı'nda çalıştı. Kalabalık taraftar grubunun burada da yalnız bırakmadığı Sarı-Kırmızılılar'ın idmanı neşeli geçti. Özellikle Rijkaard'ın neşeli herkesin dikkatini çekti.

PINO'YA 3 MiLYON€
Teknik direktör Rijkaard istedi, yönetim alıyor... Hollandalı hocanın, orta sahaya takviye istemesinin ardından Galatasaray Monaco'lu Juan Pablo Pino için harekete geçti. Fransız kulübünün yöneticisi, Galatasaray'ın Kolombiyalı genç oyuncu için 3 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu ifade etti.

GEÇEN SEZON 6 GOL ATTI

Adnan Polat'ın "Transfer dönemi bitene kadar her an futbolcu alabiliriz" açıklamasının altında, Monoco'lu Pino transferinin yattığı öğrenildi. Transferin açıklanması için Tobol maçının sonucu bekleniyor. Geçen sezon Monaco'da 6 gol atan genç futbolcu özellikle sürati, topa hakimiyeti ve frikikleriyle tanınıyor.

TOBOL'A DA GENCLERLE
Hollanda kampında oynanan 4 hazırlık maçına da genç ağırlıklı kadroyla çıkarak büyük taktir toplayan Frank Rijkaard, bugünkü Tobol maçında da 3 genç oyuncuyla çıkması bekleniyor. Hakan Balta'nın yerine Alparslan ile başlayacak olan hollandalı hoca, genç yetenek Emre Çolak ile sağ kanatta Aydın'a forma vermesi bekleniyor.

TAKIMIN YARISI YOK
G.Saray'da çeşitli nedenlerden dolayı çoğu as futbolculardan oluşan 12 kişi İstanbul'da bırakıldı. Rijkaard, H.Balta, Kewell, Leo Franco, Nonda, Linderoth, Keita, Mehmet Topal, Mehmet Güven, Özgürcan, Cem Sultan, Emrah Yollu, Caner Öztal'a özel bir idman programı uygulatıyor.