Kocaya kaçtı!

“Öz yönetim”, “hendek” diyerek sırtını teröristlere dayayan HDP’li Figen Yüksekdağ, dün Almanya’ya kaçtı. Yüksekdağ’ı terör suçundan hapis cezası alan kocası Sedat Şenoğlu karşıladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2016 Güncelleme 22 Mayıs 2016, 02:18
Kocaya kaçtı!

İÇİNDEKİLER

Aydın Doğan medyasını arkasına alarak, Hürriyet ve CNNTürk'te cici çocuk şovu yaparak, Nişantaşı, Etiler ve Bebek'teki Beyaz Türkler'i kandıran teröristlerin siyasi uzantısı HDP'liler bir bir kaçmaya başladı. Meclis'te dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla büyük bir panik yaşamaya başlayan HDP'li eş başkan Figen Yüksekdağ, dün apar topar Almanya'ya uçtu. Daha önce, "güvenlik kamerasına bile demeç veren" Yüksekdağ, bu kez 3 kelime sarf etti. "Program için gidiyorum" diyen Yüksekdağ'ın Frankfurt'ta terörist kocası Sedat Şenoğlu tarafından karşılandığı belirtildi. MLKP üyeliğinden 7 yıl 6 ay hapis cezası alan kocası Sedat Şenoğlu'nun Frankfurt'ta Alman derin devleti tarafından korunduğuna da dikkat çekildi. Teröristlere otomobiliyle silah taşıyan Faysal Sarıyıldız ile PKK'lıların cenazesine giden Tuğba Hezer, Figen Yüksekdağ'dan önce sırra kadem bastı. HDP'ye yakın kaynaklar, ağabeyi dağda terörist olan Selahattin Demirtaş'ın da birkaç gün içinde kaçacağını sosyal medyadan paylaştı. Dokonulmazlıkları kaldırılan HDP'li vekillerin, bağlı oldukları ülkelere gideceğine dikkat çekildi. Almanya, Amerika İngiltere, Fransa ve Belçika'nın kendilerine çalışan bu vekilleri ortada bırakmayacağı ifade edildi.



ŞAİR GÖRÜNÜMLÜ TERÖRİST
Kendisini şair olarak tanıtan Sedat Şenoğlu, aslında MLKP üyesi bir terörist. Şenoğlu için PKK, PYD, YPG, DHKP-C de aynı. Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak için yola çıkan her terörist örgüt onun için 'özel'. Frankfurt'ta kendisine destek veren teröristlerle yaşarken, tek eksiği eşi Figen Yüksekdağ'dı.

DEMİRTAŞ SIRA SENDE Mİ!
Figen Yüksekdağ'ın Almanya tarafından iyi şekilde ağırlanacağı kesinleşti. Demirtaş'ın ailesiyle birlikte Almanya'ya kaçacağına kesin gözüyle bakılırken, hangi kentte yaşayacağı şu an gizli.

BİZİ BÖLEMEYECEKSİNİZ
Figen Yüksekdağ'ın Almanya'ya kaçması, sosyal medyada şaşkınlık yaratmadı. İşte o yorumlardan bazıları?

* Figen Yüksekdağ, aslında zeki biri değildir. Almanya'ya kaçarak bunu gösterdi.

* HDP'li Figen Yüksekdağ, en çok Türk'ün yaşadığı Frankfurt'a gelmiş.

* Teröristlerin takım giyenini HDP'liler bize öğretti.

* Sıradaki kim diye bahisler açıldı!..

* HDP'Li vekiller, korkaklığın timsalidir. Yakında ne dediğimi anlayacaksınız.

* Bunların çoğu Kürt bile değil. Utanmadan bizi temsil ettiklerini söylerler.

* Bir Kürt olarak haykırıyorum. Bu ülkeyi bölemeyeceksiniz.