İlk aday Oğan

MHP'de muhaliflerden ilki dün adaylığını açıkladı. MHP'li eski vekil Sinan Oğan, 'Devlet Bahçeli'yi Ülkücü iradeye saygıya davet ediyorum' dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2015 Güncelleme 22 Kasım 2015, 00:00
İlk aday Oğan

İÇİNDEKİLER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin liderlik için ilk rakibi ortaya çıktı. MHP eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Bahçeli'ye "onursal genel başkan ol" çağrısı yaptı ve adaylığını resmi olarak açıkladı.

'AKSAKAL' MESAJI
Dün bir basın toplantısı düzenleyen Oğan'a eski Osmaniye milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ve partinin merhum lideri Alparslan Türkeş'in kızı Çağrı Türkeş destek verdi. Toplantıya az sayıda partinin de geldi. Kürsüye Türkmen bayrağı asıldı. Bahçeli'nin "Yeterli imza bulsalar bile salona sokulmayacaklar" sözlerine cevap veren Oğan, şöyle dedi: Sayın Bahçeli'yi ülkücü iradeye saygı göstermeye davet ediyor ve 7 Haziran akşamı apar topar yaptığı gibi seçim çağrısını aynı cesaretle kurultay için de yapmasını bekliyorum. Partimizi bir adım öteye götürmek için talip olan tüm ülkücülere bir ağabey, bir aksakal gibi eşit şartları hazırlamalıdır. Bu siyasal olgunluğu gösterecek olan ve 18 yıldır partimize başkan olarak hizmet eden Sayın Bahçeli, ülkücü irade tarafından bundan sonraki yaşamında onursal genel başkan olarak kabul görecektir.