Erdoğan'dan o haberlere sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rumeli Hisarı'ndaki Fetih Camii'ni ziyaret etti. Burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Giriş Tarihi 31 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 31 Ekim 2015, 15:54
Erdoğan’dan o haberlere sert tepki

İÇİNDEKİLER

Türkiye'deki seçimlere ve kendi şahsına yönelik dış basında çıkan olumsuz haberler ve yorumlarla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Size ne? Siz önce kendi ülkenizin seçimleriyle ilgilenin" dedi.

İstanbul'da Rumeli Hisarı'ndaki Fetih Camii'ni ziyaret etti. erdoğan ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Bu mescid İstanbul'un fethinden önce çok kısa bir süre içerisnde inşa edilmiş fakat daha sonra maalesef depremde yıkılmış. Tekrar ihya etmişler fakat 1957'de burası yıkılarak karşısında amfi tiyatro yapılmış. Ve o günden bugüne de amfi tiyatro olarak kullanılmış. Burası aslında bir mahalle, 50 konut var. 12 kadar konut İBB'ye ait. O konutlar yeniden inşa edilip, aslına uygun şekilde turizme açılması çok daha anlamlı olacak. Mescid hayırseverlerimiz tarafından inşa edildi. Bizde sembolik olarak namazımı kıldık. İnşallah burada bir daha aynı şeyleri yaşamayız.

1 KASIM SEÇİMLERİ
Benim konuyla ilgili söyleyeceğim tek şey şudur, vatandaşlarımız birliğimizi beraberliğimizi bozmadan herkes iradesini bu istikamette kullanmalı. Vatandaşlarımız kime, nasıl oy kullancağının tercihini son ana kadar yapacaktır. Çıkacak neticeye sonuna kadar saygı duyacağız.

Dışardan bizim birliğimizi bozmaya çalışanlar var. Gerek şahşıma yönelik gerek ülkedeki partilere yönelik açıklamaları var. Size ne? Siz önce kendi ülkenizin seçimleriyle ilgilenin.