Her açıdan kavga!

CHP'nin kanalı Halk TV, skandala imza attı. Ruhat Mengi, 'Her Açıdan' programında Metin Feyzioğlu'na ağzını açtırmadı. İkilinin kavgası 'Halt TV' yorumlarına yol açtı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2015 Güncelleme 09 Mart 2015, 10:07
Her açıdan kavga!

İÇİNDEKİLER

Hükümet aleyhine yayınlarıyla reyting yapmaya çalışan Halk TV, iyice 'Halt TV' oldu! Ruhat Mengi'nin Her Açıdan programına katılan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, yaşanan tartışma üzerine stüdyoyu terk etti. Feyzioğlu, 17-25 Aralık soruşturmasını başlatan savcıların vatansever ilan edilmelerine karşı olduğunu söyledi. "İlk dakikadan beri size belki on defa söyledim ama anlatmayı beceremedim" dedi. Mengi ise, "Ben de anlamayı beceremeyen kişi oldum. Siz bugün yine sinirlisiniz. Sizinle bir kere daha program yaptık zor oluyor" cevabını verdi.

'PROGRAMI TERK ETTİM'

Gerilimin artması üzerine Ruhat Mengi reklama arasına gitti. Mengi reklamların ardından Feyzioğlu'nun randevusu olduğundan programdan ayrıldığını söyledi. Ancak Metin Feyzioğlu, Twitter'dan şu açıklamayı yaparak Mengi'yi yalanladı: "Yapılan hakaretler sebebiyle Her Açıdan programını terk ettim. Herkese söz verip, sıra bana gelince duymak istediğini söyletmeye çalış. Reklam sonunda program sunucusu geldi ve 'sadece sorularıma cevap vereceksin' dedi. Peki sormadıkları? Bu kaprise prim vermem."

'KALMASINI BEN DE İSTEMEDİM'

Ruhat Mengi, Feyzioğlu'nun çıkışına canlı yayından cevap verdi: "Burada tartışma yaşandı. Programın yöneticisi benim, burada miting konuşması gibi başlayıp canınızın istediği gibi konuşamazsınız. Evet terk etmedi. Ben de kalmasını istemedim..."

'FİGÜRAN MUAMELESİ YAPTI'

Ruhat Mengi ekranda konuşurken Feyzioğlu Twitter'dan şöyle yazdı: "Herkesin sözünü kesmeden konuşturan Ruhat hanım, 10 dakika söz kesmeden konuşma hakkı vermemiş, figüran muamelesi yapmıştır."

'İSTEDİĞİN GİBİ KONUŞAMAZSIN'

Metin Feyzioğlu'nun programa tek başına katılıp sadece kendisinin konuşmasını istediğini söyleyen Ruhat Mengi, "Böyle bir şey olamaz. Miting konuşması gibi başlayıp, canınızın istediği kadar konuşamazsınız" dedi.