Laloğlu

CHP'li Faruk Loğoğlu, cübbe altından siyaset yapan Feyzioğlu'nu eleştirdi! Ancak "çok sesliliği" savunan CHP bunu kabul etmedi! Dünkü grup toplantısına katılan partililer, Loğoğlu'na tepki gösterdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2014 Güncelleme 14 Mayıs 2014, 01:58
Laloğlu

İÇİNDEKİLER

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Danıştay kürsüsüne geçti. Cübbesi altında siyasi tavır sergiledi. Feyzioğlu tüm Türkiye'den tepki toplarken, bir eleştiri de CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu'ndan geldi. Deneyimli siyasetçi, "Feyzioğlu, kendisine verilen zamandan çok daha uzun konuştu. Bunu çok ama çok aşarak saygısızlık etti. Orada herkesin bir programı vardı. Daha önemlisi, Feyzioğlu bir siyasi konuşma yapıyor algısı yaratıldı" diye konuştu.

'DIŞARI ÇIK' DİYE BAĞIRDILAR
İşte Loğoğlu'nun bu açıklaması CHP'yi gerdi. Her daim çok seslilikten ve demokrasiden bahseden CHP, Loğoğlu'nu hedef tahtasına koydu. Faruk Loğoğlu dün grup toplantısına katılmak için Meclis'teki CHP salonuna gitti. Ancak deneyimli siyasetçi daha koltuğuna oturmadan protesto şoku yaşadı. Grup öncesinde salona giren iki partili Feyzioğlu'nu eleştiren sözleri nedeniyle 'Loğoğlu dışarı' dedi.

'SÖZLERİM KAYITLI'
Partililer, Loğoğlu'nun TBB Başkanı Metin Feyzioğlu ile ilgili sözlerini eleştirerek, "Biz onun bunun uşağı değiliz, bizi küçük düşürecek konuşmalar yapıyorsunuz, AKP'nin sözcüsü müsünüz?" şeklinde tepki gösterdiler. Loğoğlu'nun yanından uzaklaştırılan kadın ise "Ama ben eşimden ayrılıyordum neredeyse" dedi. Tepkiler artmaya başlayınca vekiller devreye girdi. Bazı milletvekillerinin Genel Başkan Yardımcısı Loğoğlu'nun yanına gelmesiyle, tepkili partililer uzaklaştı. Tepkileri doğal karşıladığını belirten Loğoğlu, "sözlerinin arkasında olup olmadığının" sorulması üzerine ise "Sözlerim kayıtlı orada duruyor, ekleyecek de çıkaracak da bir şeyim yok" dedi.

İzmir mitingi!
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, siyasete iyice ısındı. Feyzioğlu dün İzmir'de Ege Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu'nun düzenlediği 'Gençler soruyor, Feyzioğlu yanıtlıyor' adlı etkinliğine katıldı. Metin Feyzioğlu, "Vereceğimiz rahatsızlık son bulmadı. Biz 'insani hukuk' demeye, 'sosyal hukuk devleti' demeye, 'bu milleti din istismarı yaparak ayrıştıramazsın' demeye devam edeceğiz" dedi.