Paralel Gezi

Başbakan Erdoğan: Gezi ile paralel yapının patronu bir. Mücadele ettiğimiz bu son çete de çöktüğünde demokrasinin önünde hiçbir engel kalmayacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Şubat 2014 Güncelleme 19 Şubat 2014, 01:58
Paralel Gezi

İÇİNDEKİLER

Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti Meclis Grup Toplantısı'nda bir konuşma yaptı. Devlet içindeki paralel yapı ve destekçilerine yüklendi. "Gezi ile paralel yapının patronu bir" dedi. 17 Aralık darbe girişiminin ise çöktüğünü söyleyen Erdoğan, şu mesajları verdi:

Haliç: Birileri köprü üzerinde balık tutuyor. CHP'den İstanbul'u aldığımızda Haliç kokudan geçilmiyordu. Eğer şimdi balık tutuyorsanız bizim sayemizde...

LİNÇ KAMPANYASI

İnternet: Bir kısım medyada, 'Hükümet interneti yasaklıyor' diye yaygara koparanlar var. Bu medyanın İstanbul'da, plazalarda attığı manşetlerle milletin yaşadığı birbirini tutmuyor.

Hodri meydan: Kimin elinde ne varsa, hiç çekinmesin ortalığa döksün. Hangi görüntü, hangi ses kaydı varsa, hepsini ortalığa saçsınlar. Cesaretiniz varsa patronunuzun ananaslı, tesbihli, Ugandalı ses kayıtlarını da yayınlayın. Hatta açın hocanız beddua etsin siz de CHP'liler olarak amin deyin. Korkaklar zafer anıtı dikemezler.

İnsanlığınız öldü mü?: O malum gazeteler, televizyonlar, aynı yerden emir ve talimat alarak, aynı cümlelerle, aynı manşetlerle genç bir kadın üzerinden linç kampanyası başlatıyor. Allah aşkına, sizin insanlığınız öldü mü? Bundan sonra her tecavüze uğrayan kadın bunları ikna etmek için elinde görüntü kaydıyla mı dolaşacak? Dün başörtüsüne füruat diyenler bugün başörtülü bir kadın üzerinden başörtüsü düşmanlığını sürdürüyorlar.

17 Aralık çökmüştür: 17 Aralık darbe girişimi tam anlamıyla geri tepmiştir. CHP ve MHP'nin paralel örgütün maşası haline gelmesi bu partilerin tabanını rahatsız ediyor.

SANKİ DÜŞMAN TIR'I

Çözüm süreci:
Türkiye'de demokratikleşmenin önündeki en büyük engel, çeteler mafyatik yapılar, cuntalar olmuştur. Şimdi artık son çeteyle mücadele ediyoruz. Bu çete de tarihe karıştığında, bu paralel yapı da çöktüğünde inanın demokrasinin önünde hiçbir engel kalmayacak.

Adana: Bunları sanki düşman tırlarıymış gibi durduruyorlar yargı içindeki paralel yapı, jandarmadaki uzantılarını da yanına alarak bu ülkenin Mili İstihbarat Teşkilatı'na yasadışı operasyon yapıyor. İşte bu süreç, bu görüntülerden dolayı bir istiklal mücadelesi sürecidir.

MİLLETİN MANŞETİ

Gezicilerle paralel örgütün patronu bir. Bunlar zaten ezelden kardeştirler. Şimdi de dayanışma içinde millete karşı, milli iradeye karşı birlikte operasyon yürütüyorlar. Biz bunları 28 Şubat'taki manşetlerinden, ihanetlerinden tanırız. Manşetlerin dediği değil milletin dediği olur.