Bayram mesajları

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2013 Güncelleme 15 Ekim 2013, 00:00
Bayram mesajları

İÇİNDEKİLER

Kurban Bayramı nedeniyle liderlerin yayınladığı mesajlara, demokratikleşme çalışmaları ve kardeşlik mesajları damga vurdu. İşte devletin zirvesindekilerin çok önemli Kurban Bayramı mesajları:

CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL:
Türkiye büyük bir özgüvenle yarınlarına umutla bakıyor. Önümüzdeki süreçte barış, demokrasi ve ekonominin birbirini tamamlayan bir anlayışla ilerlemesi reform sürecinin kararlılıkla devam ettirilmesi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirip, ülkemizi hedeflere daha da yaklaştıracaktır.

BAŞBAKAN TAYYİP ERDOĞAN:
Dünyanın her yerinde zulme uğrayan kardeşlerimizin de bir an önce huzur, güven ve istikrar ortamına kavuşmasını diliyorum. Hamdolsun ki aziz milletimiz, her türlü badireyi aştı. Türkiye'deki yaşayan tüm bireyler bizim için değerlidir. Mübarek kurban bayramı bu atmosferi daha da pekiştirecektir.

TBMM BAŞKANI CEMİL ÇİÇEK:
Birlik ve beraberliğimiz bizim en büyük gücümüzdür. Bu aziz vatan üzerinde ebediyen yaşamamızın şartı budur. Fitne ve fesat odaklarının birliğimizi bozmaya dönük çabaları, bizlerin dayanışması karşısında bir kez daha boşa çıkacaktır.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU:
Türkiye'nin ve bölgenin çok ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğu bu günlerde bayram buruk ama geleceğe umutla, güvenle bakılarak kutlanıyor.

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ:
Temennim birliğimizin, varlığımızın ve geleceğimizin kurban edilmeden, her günümüzün bir bayram günü gibi geçmesidir. Elbette Türk milleti kurban ibadetini en iyi şekilde yaparken, fırsatçılara ve fitne odaklarına göz açtırmayacak.