Anneler özeldir

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anneler Günü mesajı yayınladı: Milletimiz şehitlerimizin yadigarı annelerimizi bağrına basmaktadır Onlar hepimizin annesidir...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2013 Güncelleme 12 Mayıs 2013, 02:08
Anneler özeldir

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Anneliğin dünyada başka hiçbir şeyle kıyaslanmayacak yüce bir duygu olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Gül, annelerin, sınırsız sevginin, engin hoşgörünün ve iyiliğin sembolü olduğunu vurguladı.

ŞEHİTLERİMİZİN YADİGARI ONLAR
Gül, "Çocukların ilk öğretmeni annedir. Hayata dair her şey anneden öğrenilir. Güçlü ve parlak bir gelecek istiyorsak, annelerimize en iyi şartları sağlayabilmeli, onların çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirebilmeleri için tüm imkanları seferber etmeliyiz" dedi. Gül, mesajında şehit annelerine de yer verdi: "Bugünü fırsat bilerek tüm şehit annelerine milletim adına bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Milletimiz şehitlerimizin yadigarı annelerimizi bağrına basmaktadır. Onlar hepimizin annesidir. Onlara her zaman destek çıkacak ve onları sevgiyle kucaklayacağız."

KARDEŞLİK GÜÇLENECEK
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, şehit annelerine birçok kez Çankaya Köşkü'nde yemek verdi. Çözüm sürecine destek veren Gül, "Türkiye'de var olan kardeşliğin çok daha kenetlendiğini, kardeşlik rüzgarının çok daha güçlü bir şekilde estiğini görüyoruz" dedi.