Fırsatçılar

Başbakan 28 Şubat sürecinde bir avuç seçkinin büyüdüğünü, TOBB'la birlikte büyük bir kesimin ise haksızlığa uğradığını söyledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2012 Güncelleme 21 Mayıs 2012, 03:31
Fırsatçılar

İÇİNDEKİLER

TOBB'un 67. Genel Kurulu'nda konuşan Erdoğan'ın hedefinde, "28 Şubat'ı desteklemedik" diyen TÜSİAD vardı. TOBB'un mağduriyetini anlatan Erdoğan, şöyle dedi: DEMOKRASİNİN kesildiği dönemlerde bir avuç seçkin büyürken, bu bir avuç seçkinin işleri tıkırında giderken, Türkiye'de geriye kalanların tamamı yoksullaştı, işsiz kaldı, çarklar durdu, kepenkler kapandı. 28 ŞUBAT döneminde bazı sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri antidemokratik girişimlere aleni destek vermiştir. Faturayı ödeyen TOBB'un mensupları, işçiler, esnaf, memurlar, işverenler olmuştur. TERÖR Türkiye'nin tamamını ilgilendiren bir sorun. Bu ülke üzerinde operasyon yapmak, ameliyat yapmak isteyenlere karşı tek yürek olmak zorundayız. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz, terörü mutlaka Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız.

BAŞKANLIĞA DESTEK
TOBB
Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "İstikrarı güçlendirmek için Cumhurbaşkanı ve Başbakanın yetkileri yeniden düzenlenmeli. Bu konudaki düzenlemeler yeni anayasa ile yapılmalı. Dini eğitimde kısıtlamaların kalkmasını da doğru buluyoruz" dedi.