Yumruğumuzu sıktık

Başbakan Erdoğan, '28 Şubat'ın en karanlık günlerinde, ya sabır dedik. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste' yorumunu yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Nisan 2012 Güncelleme 18 Nisan 2012, 21:18
Yumruğumuzu sıktık

İÇİNDEKİLER

Başbakan Tayyip Erdoğan, 28 Şubat soruşturması için, "O günlerde yumruklarımızı sıkardık. Bugün mazlumun ahının aheste aheste çıktığı gündür" dedi. İşte Erdoğan'ın açıklamaları:

Ankara... Yıl 1920. Allah'ın yardımıyla, Nisan'ın 23'üncü günü, Cuma namazını müteakip Büyük Millet Meclisi açılacaktır. Cuma'ya rastlatmakla, o günün bereketinden istifade edilecek ve bütün sayın milletvekilleriyle birlikte cuma namazı kılınarak, Kuran'ın nurlarından ve namazdan güç kazanılacaktır. İşte Atatürk, Meclis'i böyle ilan etti.

Bin yıl değil 15 yıl geçmiş olsa da 28 Şubat, sanık sandalyesinde.

Kılıçdaroğlu, 'AK Parti darbelerden hangi zararı gördü?' diyor. Senin siyasi tarihten haberin yok ki. Ben cezaevine o talimatlarla girdim. Bu işin ucu nereye dayanır, zaman gösterecek.

CHP'nin yasakladığı 2 kitaptan biri Abidin Karaaslan'ın yazdığı Türkçe namaz sureleri. Kılıçdaroğlu içeriğine baktım' diyor. Allah kabul etsin. Devam ediyor. 'Ayeti eksik yazarsanız, buna kimsenin hakkı da yetkisi de yoktur' diyor. Belli ki Kılıçdarğoğlu Kunut dualarının ayet olmadığın bilmiyor.