CHP'yi parçalamaya çalışıyor!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, isim vermeden partiye döneceği söylenen Mustafa Sarıgül'e çıkıştı.

Giriş Tarihi 10 Aralık 2011, 00:00 Güncelleme 10 Aralık 2011, 20:10
CHP’yi parçalamaya çalışıyor!

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, Sarıgül'le ilgili medyada çıkan haberleri "CHP'yi, parçalamaya dönük bir saldırı olarak gördü.

Matkap, partisinin Kırşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gergin ve huzursuz günler geçirdiğini, 1983 yılından bu tarafa şekillenen parlamentolarda, bu parlamentodaki gibi gerginlik yaşanmadığını öne sürdü.

''NE TÜRKİYE'Yİ NE DE CHP'Yİ BÖLDÜRTMEYECEĞİZ''
CHP'nin, 12 Eylül'den sonra ilk defa solun bütün renklerini tek çatıda buluşturduğunu ifade eden Matkap, şunları söyledi:

''SHP'nin, DSP'nin arayışları sonlandı.Mustafa Sarıgülhareketi sonlandı. Bu çok önemli bir başarı. Bu, Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde gerçekleşen bir durum. Şimdi yapılan bu saldırı CHP'yi, sosyal demokratları parçalamaya dönük bir saldırıdır ve özellikle bizim karşımızda duran basın bunu körüklüyor.

Eğer basın kamu görevini yapmazsa, gerçeklerin üzerini örterse, sorunları aşma şansımız kalmaz. Şu anTürkiyeüzerinde oyunlar oynanıyor. Orta Doğu'yu yeniden şekillendirme çalışmalarında, projelerinde Türkiye'yi de böldürtme çabaları var. Burada başarı elde edilmesi için CHP'nin de bölünmesi gerekiyor. Emin olun, ne Türkiye'yi ne de CHP'yi böldürtmeyeceğiz, bu konuda karalıyız, bu çerçevede örgütümüzün dimdik ayakta durması gerekiyor.''