Artık o ismi biliyoruz

Yazıcıoğlu kazasını araştıran savcı ile görüşen BBP lideri Mustafa Destici, "Helikopterin beynini kimin söktüğünü artık biliyoruz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2011 Güncelleme 24 Eylül 2011, 01:48
Artık o ismi biliyoruz

İÇİNDEKİLER

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasını araştıran Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Şeref Gürkan'ı ziyaret etti. Görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan Destici; "Bazı somut şeyler var birincisi bu çalınan GPS aletleri, bunları artık kimin aldığını biliyoruz. Ben de içeride izledim savcı bey de biliyor.
İkincisi bildirilen yerin aranmaması var bunun da failleri belli. Üçüncüsü bilgi kirliliği oluşturuldu. 'Kurtuldu geliyor' diye bunu da kimin yaptığı belli. Dördüncü otopsilerle ilgili bir takım sorunlar vardı onları da dile getirdik.
Beşincisi radar kayıtları, son uçuşta radar kayıtları yok. Orada bir hava hareketliliği var, önce yok dediler ama sonra Hava Kuvvetleri ile Genelkurmay çelişkili açıklamalarda bulundu" dedi. Önümüzdeki günlerde daha net gelişmelerin olacağını ifade eden Destici, hukuk içerisinde kazanın ayrıntıları ile aydınlatılacağını söyledi.


Tahir ÖZÇELİK