"CHP hamileliği 3 aya indirecek"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim vaatlerinin eleştiren Egemen Bağış, 'Ayıp olmasa bu CHP'liler hamileliği 3 aya indireceğiz diye açıklama yapacak' dedi...

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2011, 00:00 Güncelleme 31 Mayıs 2011, 12:29
CHP hamileliği 3 aya indirecek

İÇİNDEKİLER

TV8 televizyonunda canlı yayımlanan Erkan Tan ile Başkentten programına katılan Devlet Bakanı Egemen Bağış, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatlerine göndermede bulunurken Kanal İstanbul projesiyle de ilgili konuştu.

CHP'nin seçim vaatlerinde popülizm yaptığını savunan Bağış, ''Ayıp olmasa bu CHP'liler 'hamileliği 3 aya indireceğiz' diye açıklama yapacak'' dedi.

AK Parti'nin açıkladığı Kanal İstanbul Projesinin maliyetiyle ilgili soru üzerine de Bağış, Kanal İstanbul'un devlete sıfır maliyetle ortaya çıkabilecek bir proje olduğunu ifade ederek, pek çok firmanın şimdiden bu projenin yapımına talip olduğunu kaydetti.

İstanbul'un, Türkiye'nin ekonomik kalbi olduğunu vurgulayan Bağış, bu kalbin iyi çalışmasının diğer illere de faydası olacağını söyledi. Bağış, projenin, Türkiye'nin elini uluslararası hukuk açısından da güçlendireceğini ve bir dış politika aracı olacağını da belirtti.