İşte Zeybek'in beklediği oy oranı

Demokrat Parti(DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, DP olarak Türkiye genelinde yüzde 51 oy beklentisi içinde olduklarını söyledi.

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2011, 00:00 Güncelleme 25 Mayıs 2011, 08:36
İşte Zeybek’in beklediği oy oranı

İÇİNDEKİLER

Zeybek, iki ay önce parti genel merkezindeki odasında dinleme cihazı olan 'böcek' bulduklarını, büyük bir korku yaşadıklarını ifade etti.

12 Haziran genel seçimleri öncesinde Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) ile ittifak yapan DP Genel Başkan Namık Kemal Zeybek, Kocaeli'ye geldi. Cumhuriyet Parkı yanında bulunan İzmit Lisesi'nin önünde parti otobüsünden inerek kendini bekleyenKocaeliteşkilatıyla selamlaşan Zeybek, Fethiye Caddesi ve Kuyumcular Çarşısı'ndan Yürüyüş Yolu'na gidtti. Belsa Plaza önüne park edilen seçim otobüsünden halka seslendi. Türkiye genelinde yüzde 51'in üzerinde oy beklediklerini, Kocaeli'den bu oranın daha üzerinde oy beklediklerini dile getirdi.

Bir ay önce genel merkezdeki odasında iki böcek bulduklarını söyleyen Zeybek, halkın izlenme ve dinlenme korkusu yaşadığını belirtti ve "Eskiden tahta kuruları vardı. Şimdi böcekler yaygın. Bu bir felaket. DDT ile tahta kurularından kurtulduk. İnşallah birilaççıkar da böcekleri de kurutur. Ülkeyi böceklerden kurtarmak istiyoruz. " diye konuştu.

Kendi iktidarlarında yaptıklarından bahseden Zeybek, AK Parti'yi eleştirdi, iktidarın tarım ve hayvancılığı bitirmeye çalıştığını, üretimin durmasını istediğini ileri sürdü. Zeybek, iktidara geldiklerinde işçi,emeklive memura yüzde 50 zam yapacaklarını ve orta direği güçlendireceklerini söyledi. Açılış afişlerini de gördüğünü belirten Zeybek, şöyle konuştu: "Simitçi gel benim tezgahı aç dese, gelip onun açılışını da yapacaklar. Gelsinler yandaşlarıyla birlikte DP'ye oy versinler. 12 Haziran'da ampülü kır at. İkinci sırada kırata oy at. Ampülü artık çöpe at yeter de. "

Zeybek, istifalar konusunda da "İstifalar her zaman olur. Bizden gider onlardan gelir. " dedi.