AK Parti ve CHP'den MHP'ye katıldılar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan, son günlerde partiye yoğun bir katılım olduğunu belirterek, "Katılımlarla her geçen gün daha da güçleniyoruz." dedi.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2011, 00:00 Güncelleme 23 Şubat 2011, 17:25
AK Parti ve CHP’den MHP’ye katıldılar

İÇİNDEKİLER

Erdoğan, "Çukurova ilçede son bir ayda AK Parti başta olmak üzere değişik partilerden MHP'ye katılanların sayısı 100'e ulaştı. Katılanların çoğunluğunu kadınlar oluşturuyor. Son olarak AK Parti'den ve CHP'den 35 kişi daha MHP'ye geçerek üç hilal rozeti taktılar. AK Parti Seyhan Kadın Kolları eski Başkan Yardımcısı ve İl Kadın Kolları yönetiminden Müfide Düzgün, AK Parti Çukurova Kadın Kolları yönetiminden Fatma Karlıdağ, AK Parti Seyhan Kadın Kolları yönetiminden Birgül Sevim, Esra Dumanoğlu, Aslınur Çamlıdağ, Sultan Belek ile ikisi emekli öğretmen CHP'den 10 partili olmak üzere 35 kişi MHP'ye katıldı." dedi.

MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan ve İlçe Başkanı İbrahim Kara yeni katılımcılara üç hilal rozeti taktılar.
MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara ise son bir ayda çoğu kadın olmak üzere MHP'ye katılanların sayısının 100'e ulaştığını bildirdi. Kara, "Bu daha başlangıçtır. Seçim sürecinde halkımız gelişmeleri ve kimin samimi olduğunu kimin olmadığını iyi gözlemliyor. Çukurovalı hemşehrilerimiz her geçen gün kararını daha da netleştirirken buluşmanın adresinin MHP olduğu belli olmuştur. MHP kadroları bilgisiyle, birikimiyle hizmete taliptir ve tek başına iktidar koşmaktadır" diye konuştu.

Katılım töreninde MHP Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Arslan, Çukurova Belediye Meclis Üyesi Aysel Güntürk de hazır bulundu.