BBP'li Topçu'dan PKK uyarısı

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, seçim arifesinde üniversitelerin ısındığını ve PKK'nın üniversiteleri sokak eylemleriyle birleştirmek istediğini söyledi.

Giriş Tarihi 19 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 19 Ocak 2011, 16:06
BBP’li Topçu’dan PKK uyarısı

İÇİNDEKİLER

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı'yı kabul etti. Ziyaret sırasında gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Yalçın, son günlerde yaşanan öğrenci eylemlerine değindi.

Seçim arifesine girilirken üniversitelerde bölücü karışıklıklar başlatılarak, tuhaf tahliyeler yapılarak, güvenliğin bağlandığı yerlerde sahipsiz silahlar bulunarak adım adım bazı güçlerin sahaya yayıldığını dile getiren Topçu, "Üniversiteler ısınıyor. PKK üniversiteleri sokak eylemleriyle birleştirmek istiyor. Bunun başını karanlık güçler çekiyor. Türkiye seçim öncesi istikrarsızlığa ve karmaşaya sokma hesabı içerisinde olanlar var. Üniversitelerde 10 kişi bu işleri yapmıyor birileri bu olayları organize ediyor." dedi.

Bu tip provokasyonlara ve provokasyonları hazırlayanlara mecliste muhalefette bulunanların söylediği sözlerinde ışık tuttuğunun altını çizen Topçu, "Bir partinin başkanı 'başbakana bölücü' diyorsa bu partinin yapması gereken işler var. Sadece bir oy alabilmek için ulu orta başbakana bölücü deniyorsa üniversitelerde ısınır, PKK'da bundan nemalanır. Sokaklar ısınır, istenilen karmaşa ortamı başlar." ifadesini kullandı.