WikiLeaks AB'ye girdi!

ABD askerinin işkence ayıbını belgeleyen WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange Takvim'e konuştu: Türkiye'nin AB üyeliğini 3 ülke engelledi. Belgeler elimizde. Yakında açıklayacağız

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2010 Güncelleme 27 Ekim 2010, 11:39
WikiLeaks AB’ye girdi!

İÇİNDEKİLER

Yayınladığı belgelerle ABD askerinin Irak ve Afganistan'da uyguladığı işkenceleri gözler önüne seren WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange, TAKVİM'e bomba gibi açıklamalarda bulundu. "Bay sızıntı", 3 ülkenin Türkiye'nin AB üyeliğine karşı çıktığına dikkat çekerek, şu önemli bilgileri paylaştı:

ZAMAN KOLLUYORUZ
Aralarında Türkiye'nin de olduğu birçok ülkeyle ilgili belgelere sahibiz. Bu konuda çalışmalarımızı yapıyoruz ve zamanı geldiğinde yayınlayacağız.

BELGELER VERDİLER...
1999 ve 2000 yıllarında Türkiye'nin AB üyeliği için hamle yaptığı dönemlerdi. Avrupa'nın 3 önemli ülkesi, AB yönetimine Türkiye hakkında çok önemli belgeler verdi. Bu 3 ülke, Türkiye'nin AB'ye girmesine, "nedenlerini açıklayarak" karşı çıkıyor.

ŞİMDİ KANIT PEŞİNDEYİZ
3 ülkenin Türkiye hakkında verdiği belgelerde, Türkiye'nin asla kendileriyle aynı düşüncede olamayacağı belirtiliyor. Bu belgelerde Türk liderlerle ilgili dökümanlar da bulunuyor. Belgeler, konuşmaların kağıda dökülmüş hali. İlk yaptığımız araştırmalar belgelerin gerçek olduğu yönünde. Belgelerin doğru olduğunu kanıtladığımız zaman onları yayınlayacağız.

BELGELER İNCELEMEDE
Türkiye'den birçok belge bize gönderildi. Bunlar çok önemli belgeler.
Onlar da inceleme aşamasında.

HEPSİ İNGİLİZCE
Türkiye'de bir gazetenin, "Türkçe bilen bir tercüman aradığımıza" ilişkin haberi gerçeği yansıtmıyor. Çünkü belgelerin hepsi İngilizce. Her zaman suçluların karşısında ayakta duracağız.