Erdoğan'ın güzergahında bomba paniği!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Üsküdar’daki evinden çıkıp Başbakanlık Ofisi’ne gidişi sırasında Barbaros Bulvarı üzerindeki güzergahında şüpheli paket alarmı yaşandı.

Giriş Tarihi 01 Eylül 2010, 00:00 Güncelleme 01 Eylül 2010, 17:15
Erdoğan’ın güzergahında bomba paniği!

İÇİNDEKİLER

Bomba imha ekiplerinin olay yerine uzak olması nedeniyle Başbakan'ın içinde bulunduğu makam aracı yolun sol kısmına yanaştırılıp diğer koruma ve polis araçları siper yapılarak paketin yanından geçirildi. Başbakan'ın geçişinin ardından olay yerine gelen bomba imha ekiplerinin incelediği paketten baklava çıktı.

Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar'daki evinden Beşiktaş'taki Başbakanlık Ofisi'ne gidişi sırasında bomba paniği yaşandı. Barbaros Bulvarı Yıldız Teknik Üniversitesi mevkiinde yol kenarındaki kaldırıma bırakılan bir poşet içindeki kutu polisi alarma geçirdi. Başbakan'ın evden çıkması nedeniyle polis ekipleri hemen paket etrafında güvenlik önlemi aldı. Bu arada çalışma ofisinde bekleyen başbakanlık korumaları da harekete geçerek paketin olduğu yere geldi.

Bomba imha ekiplerinin olay yerine uzak olması nedeniyle başbakanlık korumaları paketin etrafına polis aracı yerleştirdi. Başbakan'ın içinde bulunduğu makam aracı yolun sol kısmına yanaştırıldı. Bununla da yetinmeyen korumalar, Başbakan Erdoğan'ın makam aracı etrafında siper oldu. Başbakan ve beraberindeki konvoy hızlı bir şekilde paketin yanından geçerek ofise ulaştı.

Bu arada olay yerine gelen bomba imha ekipleri, özel elbisesini giyerek paketin yanına gitti. Poşeti maket bıçağı ile açan uzman polisin yaptığı incelemede paketten baklava çıktı. Paketin boş çıkması üzerine başbakanlık korumaları da olay yerinden ayrıldı.