Cemal Güzelci ile aşk fotoğrafları çıkan Hülya Avşar'dan şarkı sözleri ile ilişki itirafı

Cemal Güzelci ile aşk fotoğrafları çıkan Hülya Avşar, önceki akşam ‘Denedik ama olmadı’ sözleriyle ilişkinin kısa sürede bittiğini açıkladı. 58 yaşındaki Avşar Kızı’nın ‘Ben yalnızlıktan vazgeçemiyorum’ sözleri ise “Issız kadın Hülya” yorumu yaptırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2022 Güncelleme 28 Şubat 2022, 06:59
Cemal Güzelci ile aşk fotoğrafları çıkan Hülya Avşar’dan şarkı sözleri ile ilişki itirafı

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz günlere işadamı Cemal Güzelci ile çekilmiş aşk fotoğraflarıyla damgasını vuran Hülya Avşar, önceki akşam Maslak'taki bir mekanda sahne aldı.

Her zamanki gibi güzelliğiyle göz kamaştıran 58 yaşındaki sanatçı, sahne sonrası özel hayatıyla ilgili şok itiraflarda bulundu.

Muhabirlerin "Cemal Güzelci ile fotoğraflarınız çıktı, hayırlı olsun diyelim" sözü üzerine "Tek bir kelime söyleyeceğim, hayatımda kimse yok" diyen Hülya Avşar, ekledi:

'ÇOK ŞEKER AMA OLMADI'
"Çok da sevdiğim bir arkadaşım, çok düzgün, çok şeker ama şu anda yok." Avşar Kızı, basın mensuplarının "Fotoğraflar çok samimiydi. İlk günlerde de yalanlamadınız. Acaba aşka dönüşecekken son anda vaz mı geçildi yoksa uyuşmazlık mı oldu?" sorusuna verdiği şu yanıtla ise "Issız kadın Hülya" dedirtti:

"Evet, bende bir anormallik olduğu kesin ama sizin dediğiniz gibi oldu. Uyuşamadık... Ben şunu anladım ki yalnızlık çok keyifli , ben normal değilim. Ben yalnızlıktan vazgeçemediğimi anladım, bunun dışında her şey güzel" dedi.

MUTLULUK TAŞI!
Parmağındaki
gösterişli pırlanta tektaşıyla dikkat çeken Avşar Kızı, yüzüğü sorulunca şöyle dedi: "Ben her şeyi tek başıma ve yalnız yapmaya alıştığım için kendim aldım." Güzel sanatçı, muhabirlerin "Belki bir gün biri tektaşı ile gelir karşınıza" sözleri üzerine de şunları dedi: "Var zaten tektaşım, ne yapayım başka! Hiç oralarda değilim; alsa ne olacak? Önemli olan mutluluk."

Melih Yazgan imzalı uzun ve yırtık elbisesi ile dikkatleri üstüne toplayan Avşar, herkesi kendine hayran bıraktı.

İşadamı Güzelci, Avşar Kızı sayesinde magazin gündemine yerleşti.