Atv’nin yeni dizisi Akıncı’nın ilk bölümü yayınlandı! Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi'nin oynadığı dizi izleyiciden tam not aldı

Atv’nin yeni dizisi Akıncı’nın ilk bölümü Cuma akşamı yayınlandı. Heyecan dolu sahneler izleyiciden tam not aldı. Proje tasarımını ve senaryosunu Hakan Kandal'ın, yönetmenliğini Veli Çelik'in üstlendiği dizinin, başrollerini ise Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi paylaşıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2021 Güncelleme 03 Ocak 2021, 06:58
Atv’nin yeni dizisi Akıncı’nın ilk bölümü yayınlandı! Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi’nin oynadığı dizi izleyiciden tam not aldı

İÇİNDEKİLER

Atv'nin yeni dizisi Akıncı'nın ilk bölümü Cuma akşamı yayınlandı.

Heyecan dolu sahneler izleyiciden tam not aldı.

Proje tasarımını ve senaryosunu Hakan Kandal'ın, yönetmenliğini Veli Çelik'in üstlendiği dizinin, başrollerini ise Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi paylaşıyor.

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Akıncı dizisi, ilk bölümüyle Cuma akşamı ekran yolculuğuna başladı.

7'den 70'e her yaş grubundan hayranları oluşan Akıncı, ekranlara hızlı bir giriş yaptı. atv ekranlarında yayınlanan dizi, hikaye kurgusu, karakterleri, İstanbul görüntüleri ve aksiyon sahneleriyle izleyiciden tam not aldı.

Akıncı'nın 1. bölüm etiketi #Akıncı Twitter Türkiye Trending Topics listesinde, 1. sıraya kadar çıktı.

Yapımını NTC Medya'nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Akıncı, şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan bir kahramanın zorlu mücadelesini yeni bölümlerinde izleyiciyle buluşturmaya devam edecek.

FATİH'İN TÜRBESİNİ ZİYARET ETTİ


Akıncı, ilk bölümde Fatih Sultan Mehmet Han'ın türbesini ziyaret etti. Akıncı'nın, "Kanımın son damlasına kadar sultanımın şehrini koruyacağım..." sözleri sosyal medyaya damga vurdu.