Çağla Şıkel podyumu yıktı geçti!

41 yaşındaki Çağla Şıkel, bu kez çıktığı defilede ortalığı gerçekten yıktı geçti. Güzel model, podyumdayken ışık sistemini tutan dev demir yıkıldı. Kılpayı arkasına düşen demirle kazanın eşiğinden dönen güzel manken, defileyi profesyonelce tamamladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2020 Güncelleme 18 Ocak 2020, 08:00
Çağla Şıkel podyumu yıktı geçti!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Kongre Merkezi'ndeki LeShow İstanbul Deri & Moda Fuarı açılış defilesi Hakan Akkaya tarafından gerçekleştirildi. 400 parçadan oluşan "Glamour" koleksiyonu defilesinde baş manken olarak Çağla Şıkel, podyuma çıktı. 40 modelle birlikte defileye çıkan 41 yaşındaki Şıkel, adeta podyumu salladı. Düzgün fiziğiyle yıllara meydan okuyan 2 çocuk annesi, defilenin ikinci bölümünde kaza atlattı.


Şıkel, koreografi gereği podyumun sonunda dönüş için beklerken dev demirler yukarıdan böyle düştü. Ünlü manken, soğukkanlı davranıp defileyi bitirdi.

Podyumda yürürken ışıkları tutan dev demir bir anda havandan yere düştü. Şıkel'i ıskalayan demir izleyenlerin nefeslerini kesti. Büyük kazayı atlatan Şıkel ise profesyonelliğini konuşturarak, defileyi bir şey olmamış gibi tamamladı.



Birçok sosyetik ismin izlediği defilede Hande Acar, Ayşe San ve Bengü ile eşi Selim Selimoğlu da vardı.


DOĞAN SAVAŞ