Gül Gölge'den sosyal medyada Mehmet Ali Erbil hakkında atıp tutanlar hakkında tepki! “Şaşırmışsınız...”

Geçen yıl kaburgasını kıran ve 234 gün hastanede yatan Mehmet Ali Erbil, yeniden yaşam savaşı veriyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları geçen hafta fenalaşıp hastaneye kaldırılan şovmen hakkında atıp tuttu. Gül Gölge de “Şaşırmışsınız” diye tepki gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ocak 2020 Güncelleme 13 Ocak 2020, 08:00
Gül Gölge’den sosyal medyada Mehmet Ali Erbil hakkında atıp tutanlar hakkında tepki! “Şaşırmışsınız...”

İÇİNDEKİLER

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçen hafta bir kez daha fenalaştı. Maslak'ta özel bir hastaneye kaldırılan Erbil, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 62 yaşındaki şovmenin sağlık durumundaki yeni gelişme sevenlerini üzdü. Ancak bazı klavye delikanlıları ise "Mali yaptıklarının cezasını çekiyor" diyerek çizmeyi aştı.

Mehmet Ali Erbil hakkında sosyal medyada atıp tutanlara sosyetik Gül Gölge kayıtsız kalmadı. Gölge, klavye delikanlılarına önceki gün şu sözlerle yüklendi: "Bu yorumları yapanlar yazdıklarının her şeyden daha büyük günah olduğunu biliyorlar mı? İnsan düşmanına diyemez bunları. Cidden şaşırmışız pes."



Mali'nin kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, "20 yıldır var olan kaçış sendromu ve düşmeyle başlayan olaylar vücudunu yıprattı. Bekleyip dua edeceğiz" dedi.



İbrahim Tatlıses de eski dostuna şu mesajı yolladı: "Allah'ım sana şifa versin Memo. İyileşeceksin. İnsanları hem ağlatacağız hem güldüreceğiz kardeşim."