TAKVİM 2019'da magazin gündemine damga vurdu

Yıl boyunca okuyucularına en flaş haberleri vermek için gece-gündüz çalışan TAKVİM magazin ekibi, olay yaratan haberlere imza attı. Tüm Türkiye, Gönül Yazar'ın genç aşkından Emre Aşık'ın uğradığı ihanete kadar birçok magazin haberini, ilk kez TAKVİM'den öğrendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ocak 2020 Güncelleme 01 Ocak 2020, 07:54
TAKVİM 2019’da magazin gündemine damga vurdu

İÇİNDEKİLER


Yıl boyunca okuyucularına en flaş haberleri vermek için gece-gündüz çalışan TAKVİM magazin ekibi, olay yaratan haberlere imza attı. Tüm Türkiye, Gönül Yazar'ın genç aşkından Emre Aşık'ın uğradığı ihanete kadar birçok magazin haberini, ilk kez TAKVİM'den öğrendi. 2019 boyunca İstanbul'dan Bodrum'a kadar hiçbir yerde kuş uçurtmayan TAKVİM magazin ekibi, 2020 yılında da en bomba haberlerle sizlerle...


Aşklarına Temmuz'da ikinci şansı veren Emina Jahovic ile Sadettin Saran, barışmayı kutladıkları Bodrum'da TAKVİM'e yakalandı.


TAKVİM, sadece magazin haberleriyle değil özellikle Bodrum'dan yaptığı pahalılık haberleriyle de gündem yarattı...


Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık, Şubat ayında Etiler'deki bir gece kulübünde başka bir erkekle sarmaş dolaş yakalandı. TAKVİM'in ortaya çıkardığı bu ihanet görüntülerinden sonra Aşık çifti arasındaki olaylı boşanma süreci, halen gündemi meşgul ediyor...



83 yaşındaki Gönül Yazar'ın gönlünü kendisinden 32 yaş küçük Rüzgar Mağden'e kaptırdığını da ilk kez TAKVİM ortaya çıkardı.



Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman ile Tuğba Coşkun aşkını da ilk yazan TAKVİM oldu...