Meryem Uzerli ABD’de 'ev'leniyor! Los Angeles'tan daire almak için kolları sıvadı

Meryem Uzerli, Los Angeles'ta ev sahibi olmak için kolları sıvadı. Sık sık ABD'ye giden güzel oyuncu, otelde daha fazla kalmak istemeyince ev arayışına girdi. Jüri başkanlığını üstlendiği Asian World Film Festivali için şu sıralar Los Angeles'ta olan Uzerli, geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği bir daireyi gözüne kestirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Kasım 2019 Güncelleme 17 Kasım 2019, 07:57
Meryem Uzerli ABD’de ’ev’leniyor! Los Angeles’tan daire almak için kolları sıvadı

İÇİNDEKİLER



ABD'nin Los Angeles
şehrini su yolu yapan Meryem Uzerli, burada ev sahibi olmak için kolları sıvadı. Sık sık ABD'ye giden güzel oyuncu, otelde daha fazla kalmak istemeyince ev arayışına girdi. Jüri başkanlığını üstlendiği Asian World Film Festivali için şu sıralar Los Angeles'ta olan Uzerli, geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği bir daireyi gözüne kestirdi.


Güzel oyuncunun 2 oda bir salonlu daireye hayran kaldığı öğrenildi. Ancak 1 milyon 600 bin dolar yani yaklaşık 9 milyon 189 bin liralık fiyatı yüksek bulan Uzerli, istediği indirimi aldığı takdirde muradına erecek...


Sık sık Los Angeles'taki estetik doktoru Simon Ourian'ı ziyaret eden Uzerli, beğendiği evi aldığı takdirde yılın büyük kısmını ABD'de geçirecek.