Kendisinden 21 yaş küçük aşkı ile evlenmeye karar veren Hande Ataizi'nden itiraf gibi açıklama! "Leon'a bir kardeş isterim"

Hande Ataizi, genç aşkıyla evlenmeye karar verdi. Dinç Aydoğdu’dan çocuk da isteyen 46 yaşındaki oyuncu, ‘Doktora danıştım; yeniden doğal yöntemlerle çocuğum olabilir’ dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2019 Güncelleme 15 Ekim 2019, 07:53
Kendisinden 21 yaş küçük aşkı ile evlenmeye karar veren Hande Ataizi’nden itiraf gibi açıklama! Leon’a bir kardeş isterim

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, kendisinden 21 yaş küçük aşkı Dinç Aydoğdu ile ikinci baharını yaşıyor. 7 ay önce spor salonunda tanıştığı 25 yaşındaki spor eğitmeni Dinç Aydoğdu ile kısa süre önce yeni bir aşka başlayan 46 yaşındaki oyuncu, yeniden anne olmak istediğini itiraf etti. İlişkisi hakkında 2. Sayfa'ya konuşan Ataizi, şu çarpıcı açıklamayı yaptı:

"Umudumu yitirdiğimde Dinç çıktı karşıma. Dinç, evlenmek istediğini söyledi. Ben de olumlu yaklaştım. Çünkü evlilikle hayat, düzene giriyor. 'Yeniden çocuğum olur mu?' diye doktora sordum. Olabiliyormuş. Tüp bebek değil; ama olursa Leon'a bir kardeş isterim."




Ataizi, genç sevgilisi ile evlenip çocuk sahibi olmak istiyor.